• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! ACİL NEFES PROBLEMİ GÜNCEL

Merydemeryy

Aktif Üye
Burçak hanım selamlar tekrardan yazamadım kusura bakmayın ama kuşum nefesi düzeldi çok şükür yani sesler gitti ve tünekte durabiliyor tünekte uyuyabiliyor artık yine çabuk yoruluyor ama çok şükür 3 gün entrobac probiyotik verdim 1 günde b12 vit. verdik gagasından. Ancak şuan sadece ishal gibi devam ediyor kakası ne çok sulu ne çok katı ama tabandaki peçeteye kakasının etrafı sarı, yeşil renkte sıvı akıyor kakasından yayılmış anlatabildim mi bilmiyorum ama peçete o şekilde leke oluyor etrafı. Bu durumda dışkısı için ne kullanayım da normale döner bunun için yardımcı olursanız çok sevinirim halsizlik yine de devam ediyor.

Merydemeryy

Aktif Üye
Burçak hanım selamlar tekrardan yazamadım kusura bakmayın ama kuşum nefesi düzeldi çok şükür yani sesler gitti ve tünekte durabiliyor tünekte uyuyabiliyor artık yine çabuk yoruluyor ama çok şükür 3 gün entrobac probiyotik verdim 1 günde b12 vit. verdik gagasından. Ancak şuan sadece ishal gibi devam ediyor kakası ne çok sulu ne çok katı ama tabandaki peçeteye kakasının etrafı sarı, yeşil renkte sıvı akıyor kakasından yayılmış anlatabildim mi bilmiyorum ama peçete o şekilde leke oluyor etrafı. Bu durumda dışkısı için ne kullanayım da normale döner bunun için yardımcı olursanız çok sevinirim halsizlik yine de devam ediyor.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sedochol vermeyin, içinde elektrolit var onun yerine avichol kullanın ama b12 vermişsiniz gerek yok. Karaciğer için devedikeni tohumu unu öneririm 🙏 Dışkılar da çok kötü değil ☺

Merydemeryy

Aktif Üye
Sedochol vermeyin, içinde elektrolit var onun yerine avichol kullanın ama b12 vermişsiniz gerek yok. Karaciğer için devedikeni tohumu unu öneririm 🙏 Dışkılar da çok kötü değil ☺
Teşekkür ederim🙏🏻 ben sedochol ü vermiş bulundum ama zaten 1 yudum içti alırım onu ama bundan sonra hiç kullanmayayım mı sedocholü yoksa şuanlık mı gerek yok. Çünkü ciğerlere yük bindiriyor antibiyotik ve vitaminler bu iyi gelmez mi? Bir de halsiz duruyor ya C vitamini mi verelim B1,2,6 kompleks var veterinerin verdiği bir de B12 var hangisini verelim bugün daha iyi gelir? Biz gagadan veriyoruz, en son B12 vitamin üzerinden 3-4 gün geçti sanıyorum. Şuan da vereyim mi:)

Merydemeryy

Aktif Üye
Bir de dal darı veriyorum biraz ama bu aralar biraz 2-3 günde bir verdim enerji versin diye iyi mi yapıyorum bir daha bu kadar yoğun vermem inşallah ama şuan enerjiye ihtiyacı var diye. Bir de bu da önemli 2 aydır banyo yaptıramıyoruz elimizde tutarsak panik olur çünkü her zaman su görünce kendisi atlardı banyosunu yapardı rahatça ama 2-3 aydır suyu sevmiyor ilgisi kesildi ben de spreyle sıkmıştım üzerine nerdeyse 1 ay oldu bunu yapalı bağışıklığı düşünce cesaret edemedim ama galiba yine spreyleme yapıcam içine 2 damla sirke koyup uzaktan sıkayım diyorum başka öneriniz var mı buna soğumasını istemiyorum

Üst Alt