Merydemeryy
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- Solunum sıkıntısı
- Hastalık Belirti Tarihi
- 12 Eki 2025
- Kullanılan İlaç
- Linco spectin
Daha dün yazmıştım konu açıp. Arkadaşlar kuşumun nefes problemi devam ediyor bugün ekstra olarak sesi tık tık sesinden aralarda fıs fıs diye soluyor yukarı bakıyor bazen rahat nefes almak için ve dışarı çıkıyor hemen yukarılarda durmak istiyor daraldığı için. Ben bugün buradan okudum turbo respiratory almak istedim veteriner bi tanıdığımız kendi kliniği var kuşlardan anlıyor ve elinde var mı diye sorduk yok onlar hurafe dedi işe yaramaz dedi şuan sadece bekleyeceksiniz gidici diyor açık şekilde. Linco spectin verdik ağızdan 3 gün. Dün yazmıştım, nefes alamadı fenalaşınca ilacı veren kanatlı doktorumuz ilaçtan olduğundan şüpheleniyorsan ağzından verme, suya kat dedi öyle yaptım ama sorunu devam ediyor ama sanki bir anda böyle oldu 1 gecede resmen öncesinde de kuyruğunu 1 aydır kaldırıyor ritmik ama uçuyordu sıkıntısı yoktu. Baytril sonrası 1 ay sonra tekrar antibiyotik kaldıramadı sanırım.. Yardımcı olabilir misiniz ne yapayım kekik çayı koydum bugün içti ama fayda etmedi. Vitamin verelim mi ağızdan dr.’un verdiği b12 mi C vitamini mi iyi gelir ağızdan bu şekilde ömrünü uzatıp da acı çektiriyorsun diyorlar bana kafası iltihaplı kuşumuzun 2 sene olacak böyle yaşıyor. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen es geçmeyin.