• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ACİL NE YAPMALIYIM.

Eea97

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Bu sabah kanama ve şişlik olduğunu gördüm sanırım geceden patlamış dışına serdiğim örtüsünde damla damla kanlar vardı. Kafes içerisinde çarpacağı ya da takılacağı bir şeyi yok. Şimdiye kadar bir belirtiside yoktu herhangi bir şişlik görmemiştim. Sabah panik olup açıkcası o şişliği biraz batikonla temizledim ne olduğunu bilen çıkar mı acaba
Hastalık Belirti Tarihi
28 Şub 2026
IMG_1390.jpeg

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun büyük ihtimalle enfeksiyon kapmış ve yara olup patlamış
Baticon olmaz, etrafınızda nöbetçi eczane varsa hemen Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen hafif bastırın içine gitsin,
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen 😔
Enfeksiyon büyürse ve yayılırsa telef olur Allah korusun 🤲🤲
Günde 2/3 defa sürün en az 1 hafta

Ekli dosyalar

Eea97

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun büyük ihtimalle enfeksiyon kapmış ve yara olup patlamış
Baticon olmaz, etrafınızda nöbetçi eczane varsa hemen Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen hafif bastırın içine gitsin,
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen 😔
Enfeksiyon büyürse ve yayılırsa telef olur Allah korusun 🤲🤲
Günde 2/3 defa sürün en az 1 hafta
Çok teşekkür ederim temizler diye düşündüm bilemedim. Bunlar tek kullanımlık mı oluyor yoksa bir tane alıp 1 hafta onu mu kullanıyorum. Birde yanında eşi var kafesi ayırmam gerekir mi?

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Rifi alınca şırınga da edinin.Şırıngaya çekip kullanabilirsiniz.Kurumaması için kullanım sonrası iğne kısmını da kapatırsınız.Damlatma miktarınıza göre kullanma süreniz değişebilir.Şimdilik 1 tane alabilirsiniz veya yedeklemek isterseniz 2 tane edinin😊

Eea97

Yeni Üye
Rifi alınca şırınga da edinin.Şırıngaya çekip kullanabilirsiniz.Kurumaması için kullanım sonrası iğne kısmını da kapatırsınız.Damlatma miktarınıza göre kullanma süreniz değişebilir.Şimdilik 1 tane alabilirsiniz veya yedeklemek isterseniz 2 tane edinin😊
Teşekkürler😊

Üst Alt