• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Acil muhabbet kuşum hasta sanırım

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, kuşunuz hasta evet muhtemelen solunum veya kursakta problem var acilen kanatlı uzmanına götürün, röntgen çektirin ve gerekli dışkı, kursak analizi yapılsın 🙏

krtmehmet

Yeni Üye
Veterinere götürdüm bugün röntgeni cekildi muayene edildi. Karaciğer büyümesi var kursağında beze gibi bir şey var dedi üst solunum yolu rahatsızlığı oluşmuş.. üç günü atlatırsa yaşar ama bu geceyi çıkaramayabilir dedi. Dediği gibi de oluyor. Durumu ağırlaştı. Sabaha çıkamaz sanırım. Başka bir kuş var ona bulaşma ihtimali var mı ? Önlem almalı mıyım?

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Veterinere götürdüm bugün röntgeni cekildi muayene edildi. Karaciğer büyümesi var kursağında beze gibi bir şey var dedi üst solunum yolu rahatsızlığı oluşmuş.. üç günü atlatırsa yaşar ama bu geceyi çıkaramayabilir dedi. Dediği gibi de oluyor. Durumu ağırlaştı. Sabaha çıkamaz sanırım. Başka bir kuş var ona bulaşma ihtimali var mı ? Önlem almalı mıyım?
Yavrunuzdan vazgeçmeyin Allah izin verirse yaşayamaya devam edecek. Ama bu duruma gelmesi için uzun bir zaman lazım keşke daha önceden götürseydiniz. Bulaşır mı bilmiyorum maalesef. İnşallah iyileşir. :(

krtmehmet

Yeni Üye
Yavrunuzdan vazgeçmeyin Allah izin verirse yaşayamaya devam edecek. Ama bu duruma gelmesi için uzun bir zaman lazım keşke daha önceden götürseydiniz. Bulaşır mı bilmiyorum maalesef. İnşallah iyileşir. :(
İnan geçmiyorum ama artık bıraktı kendini yan yatıyor 😢 ilaçlarını da içirdim. Beklemekten başka bir durum yok

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnan geçmiyorum ama artık bıraktı kendini yan yatıyor 😢 ilaçlarını da içirdim. Beklemekten başka bir durum yok
Allah'ın izniyle iyileşir inşallah dediğiniz gibi beklemekten çare yok. Çok acı bir durum biliyorum. Son anlarınız olacağını düşünüyorsanız sevin öpün . Bence başında nöbette bekleyin bekleyebilirseniz. 😢

krtmehmet

Yeni Üye
Maalesef kaybettik. 😢 diğer kuş için yapabileceğim bir durum var mı ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun 🤲🤲

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maalesef kaybettik. 😢 diğer kuş için yapabileceğim bir durum var mı ?
Başınız sağ olsun. Bilen biri yardımcı olur diğer kuş için ne yapacağınızı bulaşıcı mı değil mi bilmiyorum ben

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Diğer kuşu başka bir kafese alın lütfen

Üst Alt