• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ACİL Muhabbet kuşum çok halsiz ve çok yem yemeye başladı birden lütfen yardımcı olun

ipeekseen

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
çok halsiz çok yem yemeye başladı hareketsiz
selam lütfen okuyup yardımcı olun
benim 6 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var ve son günlerde gözlemlediğim farklı davranışlarını yazayım hemen
Çok halsiz, hareketsiz, sürekli kabarıyor, sürekli uyumaya başladı kabarık bir halde sürekli uyuyor yem yemesi sıklaştı 3-5 dk bir yemliğine inip yem yiyor geri çıkıyor ve kabarıyor yine çok yem yiyor normalde bu kadar çok yemez
kafesinin kapağı açık ve çıkmıyor normalde zar zor içer giren hareketli sesli konuşkan bir kuştu bir anda böyle oldu çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen yardımcı olun
son dışkılarınıda ekledim yardımcı olur inşallah

bugün b vitamini aldım onu böyle halsiz ve kötü görünce başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için..image.jpgimage.jpg

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba hasta olduklarında yem kabına sıklıkla inerler ama hali olmadığı için yem yiyemezler emin miniz peki çok yem yediğinden yem kabukları var mı. Tabandaki dışkıları bu şekilde anlayamayız. Beyaz peçete üzerine taze yapılan dört beş dışkıyı bizle paylaşın. Ayrıca tünekte de genel hâlini görmek için net bir videosunu görelim.

ipeekseen

Yeni Üye
Merhaba hasta olduklarında yem kabına sıklıkla inerler ama hali olmadığı için yem yiyemezler emin miniz peki çok yem yediğinden yem kabukları var mı. Tabandaki dışkıları bu şekilde anlayamayız. Beyaz peçete üzerine taze yapılan dört beş dışkıyı bizle paylaşın. Ayrıca tünekte de genel hâlini görmek için net bir videosunu görelim.
bu gecede kuşumu gözlemleyip yarın sabah dışkılarını ve videosunu direkt göndereceğim çok teşekkür ederim cevap için Aslı ablacım 💗💗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bu gecede kuşumu gözlemleyip yarın sabah dışkılarını ve videosunu direkt göndereceğim çok teşekkür ederim cevap için Aslı ablacım 💗💗
Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz yakınsanız yarın gelin zeolit tozu vereyim
Yenimahalle de oturuyorum ben
İdrar yeşil büyük ihtimalle bakteri var

ipeekseen

Yeni Üye
Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz yakınsanız yarın gelin zeolit tozu vereyim
Yenimahalle de oturuyorum ben
İdrar yeşil büyük ihtimalle bakteri var
Demet ablacım Keçiören'de oturuyorum ve müsaitlik durumun olmayabilir çok teşekkür ederim paylaşımcılığınız için
evime çok yakın pet shoplar var bu toz pet shoplarda satılıyor mu acaba
satılıyorsa eğer yarın hemen alıp nasıl kullanmalıyım ve çok teşekkür ederim cevap için iyi geceler dilerim 💗💗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet ablacım Keçiören'de oturuyorum ve müsaitlik durumun olmayabilir çok teşekkür ederim paylaşımcılığınız için
evime çok yakın pet shoplar var bu toz pet shoplarda satılıyor mu acaba
satılıyorsa eğer yarın hemen alıp nasıl kullanmalıyım ve çok teşekkür ederim cevap için iyi geceler dilerim 💗💗
Keçiören uzak değil semt neresi?. Petshopkarda olmuyor, mamaist.com dan temin ediyoruz, rica ederim bende çok var🤗 önce sağlık

Üst Alt