• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu kuyruk titreme

Badgeix

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
11 Tem 2021
Merhaba gecen günlerde kuş yıkanmadığı için kendim yıkamak zorunda kaldım o günden sonra kuyruk titremesi mevcut hali yerinde yemek yiyor oyun oynuyor ama galiba hasta oldu ne yapmam gerekir vitaminli suya bir kac damla limon da damlattım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba gecen günlerde kuş yıkanmadığı için kendim yıkamak zorunda kaldım o günden sonra kuyruk titremesi mevcut hali yerinde yemek yiyor oyun oynuyor ama galiba hasta oldu ne yapmam gerekir vitaminli suya bir kac damla limon da damlattım
Kuşun ve dışkının fotoğrafını atın bakalim

Badgeix

Yeni Üye
Merhaba dışkısında problem yok aynı ayakları da aynı sıcaklıkta

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık yok kuş tüy dökümunde vitamin ve yulaf verin bide banyoluk takın kendi yapar 👍

Badgeix

Yeni Üye
Öylemi zaten kafasında dikenler vardı bi baktım geçmiş diken olunca tüy dökümüdür diye biliyordum bende ama geçince tüy dökümü bitti herhalde dedim ayrıca kuyruğunu fazla titretiyor ama bazen durdugu zamanlar da oluyor 20 sanıye falan

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Öylemi zaten kafasında dikenler vardı bi baktım geçmiş diken olunca tüy dökümüdür diye biliyordum bende ama geçince tüy dökümü bitti herhalde dedim ayrıca kuyruğunu fazla titretiyor ama bazen durdugu zamanlar da oluyor 20 sanıye falan
Dikenler mevcut kafasında hala , korkudan atar kuyruk , ağzından ses çıkıyor mu kuyruk atarken ona bakın yoksa korkudandır.

Badgeix

Yeni Üye
Dikenler mevcut kafasında hala , korkudan atar kuyruk , ağzından ses çıkıyor mu kuyruk atarken ona bakın yoksa korkudandır.
Hayır elime geliyor beni seviyor bugun agzını acıp kapattıgını fark ettim sadece ama dışkısı da değişti ayrıca otmedi de sabahları oterdı usutmus belli ne yapayım

Üst Alt