• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil lütfen yardım

didisgorn

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kusumu 3 gün önce elde yıkadık hata ettik şuan kusumuz normalde çok neşeli konuşkan ve çok güzel uçar ama şuan uçarken yamuk ve yerden gidiyor görüntü olarak kanatları düzgün ama yükseğe ucmuyor devamlı omuzumda devamlı kabarık duruyor halsiz ötmüyor kuyruğunu çok titretiyor gagasını gicirdatip uyuyor halsız 2gundur ucmuyor ucunca korkuyor yerden düşer gibi oluyor hep yamuk kanatlarını hep geriyor napicagimizi şaşırdık

Semihzz123

Tutkulu
Merhabalar muhabbet kusumu 3 gün önce elde yıkadık hata ettik şuan kusumuz normalde çok neşeli konuşkan ve çok güzel uçar ama şuan uçarken yamuk ve yerden gidiyor görüntü olarak kanatları düzgün ama yükseğe ucmuyor devamlı omuzumda devamlı kabarık duruyor halsiz ötmüyor kuyruğunu çok titretiyor gagasını gicirdatip uyuyor halsız 2gundur ucmuyor ucunca korkuyor yerden düşer gibi oluyor hep yamuk kanatlarını hep geriyor napicagimizi şaşırdık
Kuşu neden siz yikiyorsunuz anlamiyorum yikanmasini istiyorsaniz kafese banyoluk takabilirsiniz kendisi istiyorsa zaten yıkanacaktır. Üşütmüş olabilir suyunu ve yemini tazeleyin hep kafes pis kalmasın,vitamin önerisini benden iyi bilen abiler yapacaktır.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Teleklerinde eksiklik olmuş olabilir yıkarken onu fazla zorladığınızı düşünmüyorum

didisgorn

Yeni Üye
Şuan uçuyor yemekleri yiyiyor teşekkür ederim bilgileriniz için 🤗

Üst Alt