• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Acil lütfen kuşum popo kısmı çok şiş

mavispamukseker

Yeni Üye
Acil lütfen kuşum popo kısmı çok sis lütfen yardım edin.
Dişi kuşum, yumurtasından sonra da devam eden bir şişlik var yağ bezesi gibi. Kanadı aşağıya dogru, uçamiyor ve sürekli sanki uyku halinde. Çok korkuyorum lütfen ne olabilir?? İstanbul Maltepe'de iyi bir kuşçu veya veteriner bilginiz varmıdır? Ne yapabilirim nasıl düzelir.

Paşa01

Aktif Üye
Acil lütfen kuşum popo kısmı çok sis lütfen yardım edin.
Dişi kuşum, yumurtasından sonra da devam eden bir şişlik var yağ bezesi gibi. Kanadı aşağıya dogru, uçamiyor ve sürekli sanki uyku halinde. Çok korkuyorum lütfen ne olabilir?? İstanbul Maltepe'de iyi bir kuşçu veya veteriner bilginiz varmıdır? Ne yapabilirim nasıl düzelir.
Geçmiş olsun dışkı ve kuşunuzun resmimi paylaşırmısımız? Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olacaklardır. @Demet bükay @Aslı Ö. @EzgiA @Hamdi

birdlover666

Aktif Üye
dokunun, yumuşacıksa yağdır sertse yumurta sıkışmış olabilir. yağ ise kuşunuzu sıcak tutun salatalık marul yumurta haşlayıp verin ve uçsun arada o yağı yaksın. benim kuşum vefat etti o yaş büyüyünce ayaklarını toplayamıyorlar sonra da iç organlar zarar görüyor. inşallah iyileşir kuşunuz 🙏🏻🙏🏻

mavispamukseker

Yeni Üye
Sıkışma var gibi duruyor @Aslı Ö.
Evet varmış yumurta sıkışmış cikartilar, bide fıtık varmış ameliyat dediler ama şuan halsiz 10 gün sonra dediler, içinde de bir yumurta varmış fıtık yerin ama onu ameliyat zamanı çıkartırız, biraz yamuk gibi dedi antibiyotik verdi. Ben çok korkuyorum, bunlar doğru bilgiler mi onu da bilemedim ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi sakinleştirici verildiği için sessizce duruyor ama canı yaniyor eminim.

mavispamukseker

Yeni Üye
dokunun, yumuşacıksa yağdır sertse yumurta sıkışmış olabilir. yağ ise kuşunuzu sıcak tutun salatalık marul yumurta haşlayıp verin ve uçsun arada o yağı yaksın. benim kuşum vefat etti o yaş büyüyünce ayaklarını toplayamıyorlar sonra da iç organlar zarar görüyor. inşallah iyileşir kuşunuz 🙏🏻🙏🏻
Allah rahmet eylesin com kotu birşey! Allah razı olsun inşallah. Yumurta sikismis onu çıkartılar, ve fıtık olmuş ameliyat olması lazım 10 gün sonra şuan güçsüz olduğu için dediler. Antibotitik ve calsiyum verdi. Rontgende içinde bir tane daha var ama fıtık amleyati zamanı alınması lazım dedi. Şekli bozuk kırık olma ihtimaliden antibityik kullanması lazım dedi 10 gün süreç içersinde. Ben hiç anlamıyorum kuşlardan bunlar doğru bilgi mi, başka ne yapılır bilmiyorum. Lütfen bana bir öneride bulunun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Allah rahmet eylesin com kotu birşey! Allah razı olsun inşallah. Yumurta sikismis onu çıkartılar, ve fıtık olmuş ameliyat olması lazım 10 gün sonra şuan güçsüz olduğu için dediler. Antibotitik ve calsiyum verdi. Rontgende içinde bir tane daha var ama fıtık amleyati zamanı alınması lazım dedi. Şekli bozuk kırık olma ihtimaliden antibityik kullanması lazım dedi 10 gün süreç içersinde. Ben hiç anlamıyorum kuşlardan bunlar doğru bilgi mi, başka ne yapılır bilmiyorum. Lütfen bana bir öneride bulunun.
Rabbim şifa versin inşallah dualarımız sizinle 🤲🤲

mavispamukseker

Yeni Üye
merhabalar son durum nedir acaba inşallah daha iyidir kuşunuz🙏🏻
Şuan daha da çok korkuyorum, amelyat planlandı. Fıtığını çok ısırıp kanattı, yakalık takıldı yinede yetişti ve daha beter oydu kan aktı, büyük yakalık taktı şimdi amelyat daha erken yapilcak ama çok korkuyorum riski de var, o şekilde kalsa da risk dediler aklım hep karışık :(
Herhangi bir öneri varsa lutfen bana ilettim, çocuğum için dua edin lütfen.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Şuan daha da çok korkuyorum, amelyat planlandı. Fıtığını çok ısırıp kanattı, yakalık takıldı yinede yetişti ve daha beter oydu kan aktı, büyük yakalık taktı şimdi amelyat daha erken yapilcak ama çok korkuyorum riski de var, o şekilde kalsa da risk dediler aklım hep karışık :(
Herhangi bir öneri varsa lutfen bana ilettim, çocuğum için dua edin lütfen.
Ne zaman? Dualarımız sizinle, hocalarımız tavsiyeleri için elbette dönüş yapacaklardır, durumu için konunuzu sık sık güncelleyiniz.

Üst Alt