• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Acil kuşumun poposundan kan gelmiş şimdide kusuyor lütfem

Es53

Aktif Üye
Evrt cok sükür bugun size attıktan sonra temizledikleri. dahada iyiydi hatta antibiyotik tedavisi görürken aynı zamanda probiyotik şase şeklinde avicare veriyordum veteriner öyle reçete yazmıstı antibiyotik 1 haftaydı bu şaseler 10 günlük yani antibiyotik bittikten sonra 3 adet daha vermis oluyorum, haricinde digestive serumu, şırıngada verdiği pembe mineralli serum ve antibiyotik ittiği için dün l cartine basladım yağlanma icin olan suanda ekstra bu probiyotik şaseye devam etmem gerekiyor mu 1 kutuda 10 tane vardı antibiyotik en son çarşamba verdim yarın sonuncu probiyotik şaseyi vermis olacağın

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evrt cok sükür bugun size attıktan sonra temizledikleri. dahada iyiydi hatta antibiyotik tedavisi görürken aynı zamanda probiyotik şase şeklinde avicare veriyordum veteriner öyle reçete yazmıstı antibiyotik 1 haftaydı bu şaseler 10 günlük yani antibiyotik bittikten sonra 3 adet daha vermis oluyorum, haricinde digestive serumu, şırıngada verdiği pembe mineralli serum ve antibiyotik ittiği için dün l cartine basladım yağlanma icin olan suanda ekstra bu probiyotik şaseye devam etmem gerekiyor mu 1 kutuda 10 tane vardı antibiyotik en son çarşamba verdim yarın sonuncu probiyotik şaseyi vermis olacağın
Evet bazen antibiyotik ile probiyotik eş zamanlı veriyor hekimler. Dediği şekilde ilerleyin. Ama probiyotikten zarar gelmez çocuğun genel hâli yerine geldiyse flora toparlanması için duruma göre probiyotik süresi uzayabilir.

Es53

Aktif Üye
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻 hangi duruma göre nasıl anlayabilirm onu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻 hangi duruma göre nasıl anlayabilirm onu
Dışkı formunu takip ederek. Neşesi yerinde ama flora bozukluğu devam ediyorsa verebilirsiniz. Rica ederim

Es53

Aktif Üye
Dışkı formunu takip ederek. Neşesi yerinde ama flora bozukluğu devam ediyorsa verebilirsiniz. Rica ederim
Merhaba bugun bir baktım poposundan böyle dışkısı sarkıyor ve sarkmaya devam ediyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz , ayrıca dün aksamda poposuna dışkıları birikmişti

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba o dışkı kalıntılarını pamuğu ılık suyla nemlendirip temizleyin. Flora hala bozuk hal ve hareketleri nasıl. Probiyotik ve digestive ye devam ediyor musunuz.

Es53

Aktif Üye
Evet dışkı kalıntılarını temizledim heralde poposunda biriktiği için öyle oldu, hal ve hareketleri ötüyor yemini yiyor suyunu içiyor şarkı caldığında öterek ona eşlik ediyor kendi içinde kafesinde ötüyor dün parmağımlada oynadı ama tabi vitaminlerini vermek için elime aldıktan sonra korktuğu icin bir süre durgunlasabiliyor onun hariicnde ekstra olarak tüy dökme dönemine girdi tüy döküyor probiyotik 10 tane kullandım veteriner biraz ara vermemi önerdi digestiveye devam ediyorum

Üst Alt