• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun ayağı tül perdeye takıldı!!

nazlicankusan

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Ayakta dengede duramama durgunluk
Kuşumun ayağı akşam saatlerinde tül perdeye takıldı. Tek ayağı tül perdeye takılmış baş aşağı hareketsiz şekilde duruyorken bulmuş annem kısa süre önce yanindaydim kafesindeydi tahminime göre o şekilde çok uzun süre kalmadı annem farketmiş hemen ama yine de ayağında bir sıkıntı var uçabiliyor ama pek dengede duramıyor kafesin tabanına iniyor durgunlasti da. Ne yapmam lazım bilmiyorum çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz🥺

Sümeyya

Aktif Üye
Ayağında şişlik morluk vs var mı? Tüneği kavrayabiliyorsa incitmiştir ama kavrama yoksa problem daha büyük olabilir. Dolgit, voltaren gibi kremler varsa evde hemen sürün ağrısını alır yoksa da temin edin ve ayağı gözlemleyin. Tünekte durmakta zorlanıyorsa tünekleri çıkarın ve yemini suyunu yanına takın. Bu süreçte az hareket etsin ve mutlaka yem yiyor olduğundan emin olun.

nazlicankusan

Aktif Üye
Ayağında şişlik morluk vs var mı? Tüneği kavrayabiliyorsa incitmiştir ama kavrama yoksa problem daha büyük olabilir. Dolgit, voltaren gibi kremler varsa evde hemen sürün ağrısını alır yoksa da temin edin ve ayağı gözlemleyin. Tünekte durmakta zorlanıyorsa tünekleri çıkarın ve yemini suyunu yanına takın. Bu süreçte az hareket etsin ve mutlaka yem yiyor olduğundan emin olun.
Ayağında şişlik veya morluk yok tünegi de kavrayabiliyor ama dengede durmakta zorlanıyor ayağı da segiriyor arada bir ve iki yana açıyor ayaklarıni dediğiniz kremler de evde yok maalesef şu an🥺

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun, tek ayağı maalesef ki incinmiş veya kırık var gibi , kavrama yapamıyor mu ?

nazlicankusan

Aktif Üye
Geçmiş olsun, tek ayağı maalesef ki incinmiş veya kırık var gibi , kavrama yapamıyor mu ?
Teşekkürler çok şükür ki şu an iyi kuşum sanırım incinmişti ayağı. Şu an dengede durabiliyor gayet iyi uçuyor hareketli de ve kavrayabiliyor tünegi parmağımizi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Siz yinede ayağında iplik vs kalmış olabilir mi diye kontrol edin. Perde bu yüzden riskli maalesef.

nazlicankusan

Aktif Üye
Siz yinede ayağında iplik vs kalmış olabilir mi diye kontrol edin. Perde bu yüzden riskli maalesef.
Kontrol ettim yoktu ayağında iplik falan. Nasıl oldu anlamadım hiç perdeye de konmazdi daha önce yanından iki dk ayrıldım annem o şekilde bulmuş neyseki erken farketmiş annem🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

nazlicankusan

Aktif Üye
Kuşum dün iyiydi uçuyordu bugün yine bu şekilde kafesin tabanında buldum ayakta duramiyor yem yemiyor ötmüyor ne yapmam lazım nesi var sizce 🥺

Üst Alt