• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ACİL! KUŞUM TÜY DÖKÜYOR!

pufimuhabbetkusu

Yeni Üye
Yaklaşık 1,5 ya da 2 yaşındaki erkek muhabbet kuşum şu sıralar çok tüy döküyor. Ama neşesi filan gayet yerinde ve sağlıklı görünüyor. Yüzündeki tüyler biraz dökülmüş gibi ve kafeste çok tüy var. Şu sıralar yoğun olduğum için çok ilgilenemedim ama yemini, suyunu devamlı değiştiriyorum. Evde bir de kedi var onunla ilgili olabilir mi? Lütfen acil yardım edin, endişeleniyorum. Fotoğraflara bakabilirsiniz, ekledim. ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN!

pufimuhabbetkusu

Yeni Üye
Ayrıca kuşum yediği yemleri genelde oyuncağa filan kusar, kur yapardı, dans ederdi ama şu sıralar yapmayı bıraktı, ben de oyuncağı kaldırmıştım kusmasın diye acaba depresyona filan girmiş olabilir mi? Beni aydınlatın lütfen. ACİL!

pufimuhabbetkusu

Yeni Üye
Video ekledim bakabilirsiniz. Şuan ağzıyla bu şekilde hareketler yapıyor ama ötüyor iyi gibi de.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşa iç dış parazit , doksimis yoksa levadox doxymix temin edin onlarda yoksa doksisiklin ek olarak b vitamini alın. Dışkı resmide atın götürelim enfeksiyon vs varmı kafeside bir temizleyin tozdan pislikten uzak tutun. Bu ara temizliğine önem verin

pufimuhabbetkusu

Yeni Üye
Kuşa iç dış parazit , doksimis yoksa levadox doxymix temin edin onlarda yoksa doksisiklin ek olarak b vitamini alın. Dışkı resmide atın götürelim enfeksiyon vs varmı kafeside bir temizleyin tozdan pislikten uzak tutun. Bu ara temizliğine önem verin
Veterinere götürüp ilaçlarını temin edeceğim teşekkürler.

pufimuhabbetkusu

Yeni Üye
Multivitamin veya B vitamini olarak hangi markayı önerirsiniz?

pufimuhabbetkusu

Yeni Üye
Bir de ozyvit multivitamin kullanıyorduk bitmişti, yenisini aldığımı sanarken ozyvit toksin bağlayıcı diye bir şey almışım. Ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Üst Alt