• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ACİL! Kuşum denge kaybı yaşıyor

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşum garip garip ses çıkartıyor ve duramıyor ve kuşumun ölmesini istemiyorum lütfen yardım edin istediğiniz herşeyi yaparım lütfen.Görüntülemek için tıklayın!
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Yalnız evlat son evreye gelmiş bi kuş kafes tabanına iniyor hareket edemiyor ise bu kırmızı durumdur acil olarak kanatlı uzmana gitmeniz gerekiyor burada verilen tavsiyeler bu gibi durumlar için yetersizdir Allah şifa versin 😞

Poyraz yıldırım

Yeni Üye
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Yalnız evlat son evreye gelmiş bi kuş kafes tabanına iniyor hareket edemiyor ise bu kırmızı durumdur acil olarak kanatlı uzmana gitmeniz gerekiyor burada verilen tavsiyeler bu gibi durumlar için yetersizdir Allah şifa versin 😞
Abla üzgünüm sadece ilaç alma şeyim var kanatlı uzmanda çok uzakta abla maalesef yapay zekaya sordum yumurtanın sarısını ver dedi verdim düzeldi ama hep uyku halinde peki neden uyku halinde ve iştahı %58 gibi

perfectr

Aktif Üye
Kuşu sıcak tutun. Aç kalmaması için yumurta sarısı demiş.
Kafes tabanına inmesi durumun önemli olduğunu gösteriyor Hasta kuş uyur, kafes tabanına iner.

Poyraz yıldırım

Yeni Üye
Kuşu sıcak tutun. Aç kalmaması için yumurta sarısı demiş.
Kafes tabanına inmesi durumun önemli olduğunu gösteriyor Hasta kuş uyur, kafes tabanına iner.
Ablacım kuş zaten hasta denge kaybı yaşıyor uyku ile alakası yok mesajlarda uygarın dediğini yaptım onu tedavi ediyorum iyi günler.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ablacım kuş zaten hasta denge kaybı yaşıyor uyku ile alakası yok mesajlarda uygarın dediğini yaptım onu tedavi ediyorum iyi günler.
Uygar arkadaşımız kanatlı uzman tavsiyesi vermiş. Son durum nedir videosunu ekler misiniz.

Üst Alt