• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et ACİL kuşum çok kan kaybetti

ttears

Yeni Üye
kuşum ayağı travma olusmustu veteriner krem vermişti onu kullanıyordum diğer ayağı iyiydi. Bir kaç gün önce kan gördüm veteriner e götürücektim ama kapalı ne yazık ki pazar günü açılıcakmış. Bugün sabah yere düşme sesi ile uyandım sanırım yarası var ve kabuğunu kaldırdı . Kan kafes kan içinde peçete ile tambon yaptım zor durdu hani bir kustan bu kadar kan cıkmaz seklinde kan çıktı. 8 yasına girmek üzere şu an hareketi biraz daha azaldı zaten düzenli olarak mantar tedavisi görüyor. Ne yapabilirim lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
kuşum ayağı travma olusmustu veteriner krem vermişti onu kullanıyordum diğer ayağı iyiydi. Bir kaç gün önce kan gördüm veteriner e götürücektim ama kapalı ne yazık ki pazar günü açılıcakmış. Bugün sabah yere düşme sesi ile uyandım sanırım yarası var ve kabuğunu kaldırdı . Kan kafes kan içinde peçete ile tambon yaptım zor durdu hani bir kustan bu kadar kan cıkmaz seklinde kan çıktı. 8 yasına girmek üzere şu an hareketi biraz daha azaldı zaten düzenli olarak mantar tedavisi görüyor. Ne yapabilirim lütfen
Merhaba geçmiş olsun fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen yarasına antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Hücre yapılanmasında çok büyük rolü vardır, hemen duvar örecektir

Ekli dosyalar

Üst Alt