• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı ACIL KUSUM COK HASTA!!

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Son durumu nedir ?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O sebeple olur mu olur dedim hocam aslında, ama yemleri dahi fırınlarız açıkcası,
Başa gelen çekilir hesabı, bendekiler toparladı dışkı düzeldi, kusma falan kalmadı sadece halsizlik var, olayı soğuğa baglıyorum ortamda 16 kuş var sadece 2 si etkilendi ve bunlar sonradan dahil olmuştu takıma ama mecburen hepsini odaya çektik soğuk sebebiyle. Rahat 10 derece birden düştü hava.
E coli mutlaka hijyensiz bir gıda ve sudan geçer hiç belli olmaz maalesef, üşütme ayrı ancak bakteriye maruz kalması lazım örneğin et doğradınız sonra yeme temas ettiniz buradan bile geçebilir maalesef

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Mama vermişler elle besleme maması sanırım içine de probiyotik ve antibiyotik eklemisler şimdi uyuyormuş hala aynı durumda maalesef
probiyotik iyi olur da mama o verdikleri köpek maması değil değil mi ?

devzcye

Yeni Üye
Hocam konumunuz Adana,
Kuş adanada ise en azından ben probiyotigi duzgun birşey vereyim, gelip alacak birisi varsa ?
Dilerseniz kullandığım ilaçtan da veririm, şunu belirteyim ben veterinere gitmedim kendi tecrübelerimle tedavi uyguluyorum bilginiz olsun.
Merhaba probiyotik markası tidibiotic vermis cok mu kotu acaba, bir aileme ileteyim yarın gelip alabilme şansları varsa iyi olabilir

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Evet onu vermedik kuşa biz yavru kuşlar için olan elle besleme mamasından verdik şırıngayla
Şırıngayı aman diyip boğazına kadar çok sokmayın bir ürker kursağını yırtarsınız hayvanın ağzının ucuna verin yeter.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kedi köpekler kullanımı içindir. Kanatlılar için olanı probiyotiği kullanmanız uygun olur.

Son düzenleme:

devzcye

Yeni Üye
Kanatlı uzman bir veterinere götürün köpek maması veren bir veterinere değil .
bulabildigim tek kuslarla ilgilenen yer bugün kapalıydı baska sansımız yoktu maalesef vakit kaybetmemek icin veterinere goturduk yoksa tabii ki kanatlı uzmanına da goturecegiz

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
bulabildigim tek kuslarla ilgilenen yer bugün kapalıydı baska sansımız yoktu maalesef vakit kaybetmemek icin veterinere goturduk yoksa tabii ki kanatlı uzmanına da goturecegiz
Burçak Hanımın dediği yer de mi kapalıymış çok üzücü bir durum inşallah bir şey olmaz

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Probiyotik Olarak Prozim Alabilirsiniz. Hekimin Verdiği Kedi Köpekler İçin Olan Probiyotik Kullanmayın.

Üst Alt