• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil hasta

Mavi limon

Yeni Üye
1 senedir benimle olan dışı muhabbet kuşum dün kustu yem yemedi halsizdi sürekli kafasını kasidi.Ayni kafeste olan diğer kusumda o yemediği için yem yemiyor fakat o iyi. Bugün kafese elimi uzattigimda kafeste çırpınmaya başladı.Normalde beni gördüğü an atlardi hemen çıkmak isterdi şimdi kaçıyor.Diger kusumda böyle bir sorun yok ve korkacagi hiç bir şey olmadı acil yardimm

Mavi limon

Yeni Üye
dünde yazmistim hatta yazmistiniz aynı haldeler yem de yemiyorlar beslemeye çalışıyorum bugün ise benden korkmaya başladığından yanasamiyorum ve hiç bir şey de olmadı korkması için

Mavi limon

Yeni Üye
Az önce elime geldi kafesten çıktı 2 dk sonra çok yüksek uçtu ve düştü ayağının birini tynekte tutmadı ayağında bir sorun var galiba yoksa başka bir şey mi bilmiyorum hemen tunege geçtikten sonra iyi oldu veternire götüreceğiz galiba

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı fotoğrafı ekleyin. Tunekte video ekleyin

Mavi limon

Yeni Üye
O an 5 dk sürdüğü için video çekemedim sonra bu şekil uyudu ama genel olarak eski hali yok o yem yemediği için diğer kusumda yemiyor ayrica

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Diskilarda enfeksiyon var gibi.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir andami oldu farklı belirtiler gozlemledinizmi

Mavi limon

Yeni Üye
Birde vitamin aldık suyuna kattık onu da içmedi bir anda oldu dün kusma oldu bugün bu belirtiler

Mavi limon

Yeni Üye
Enfeksiyon neyden olur?Dün kusma yem yememe vardır.Bugun bizden korkup kaçıyor.Simdi ayağı böyle oldu diğer kuşum iyi ama onun diskisida çok koyü yesil ikisi aynı kafeste olduğundan pek ayırt edilmiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Elle besleme yapmanız gerekiyor beslenme maması ve aparatı temin ediniz 👍 3 gün günde üç kez besleyin yemeye başlayınca ilaç önerisi için tekrar dışkı resmi ekleyiniz

EnesGenç

Eski Forumcu
Zehirlenme var sanırsam elle besleme yapın

Mavi limon

Yeni Üye
Dün bebe bisküvisi ile mama yapmıştım onu yedi.Bugun ise yumurta yedi.Vitamin de içti.Kafesten çıkarmadım.Eskiden eşiyle çok iyi anlasaniyordu şimdi ise asla yanından ayrılmıyor.Dip dibe uyuyorlar bugün durumu daha iyi yani

Mavi limon

Yeni Üye
Birde kafesimiz baya büyük altta ızgara var ama gazete koyuyoruz.Arada kopariyorlar acaba ondan mı oldj birde şimdi kafes tulunu yemeye başlamışlar

Mavi limon

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 14956bugun çok daha iyi dün yumurta yedi bugün kraker ama yine yemlerinden almadılar.Bugun bizden de kaçmıyor eskisi gibi fakat sadece ishali var ishal için damla almayı düşünüyoruz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkıda enfeksiyon devam ediyor.

Mavi limon

Yeni Üye
Enfeksiyon hakkında bilgi veriri misiniz
Diğer kusuma geçer mi? Neden olur nasıl geçer gibi

Mavi limon

Yeni Üye
Bugün başka bir marka yem aldık şu an yediler.Diski başka markaya geçince degisebiliyor ama durum öncesinde de vardı zaten maalesef

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Alta gazete koymayın bağırsakları zedeler iyi bir karışım bilinen yem alın ve ekstra daldari aspur verebilirsiniz yem yedikçe iyi olacaktır 👍

Üst Alt