• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! ACİL!!!! GÖZ ENFEKSİYONU

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bugün yapmaya çalıştım ama durmadı yavruyla Babada strese girdi dişiyi tutup gözüne pansuman yapmaya çalıştığımu görünce dişide strese girdi daha da kötüsü pansumandan sonra gözünü tüylerine sürüyor daha da kötü olmaz mı böyle yaparsa, napmam lazım?
Bir sorun olmaz geçmezse mortsvivantsın dediği gibi damla kullanırsınız ☺

anonym.a

Yeni Üye
Bir sorun olmaz geçmezse mortsvivantsın dediği gibi damla kullanırsınız ☺
Peki sağolun ben nolur nolmaz kafesini ayırmıştım ilk fark ettiğimde erkek ve 7 aylık yavrudan ama özellikle ayırdığımdan beri galiba erkekle yavru kavga edip duruyolar geri dişiyi kafesine koyayım mı yoksa bu kafeste kalsın mı az daha

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Peki sağolun ben nolur nolmaz kafesini ayırmıştım ilk fark ettiğimde erkek ve 7 aylık yavrudan ama özellikle ayırdığımdan beri galiba erkekle yavru kavga edip duruyolar geri dişiyi kafesine koyayım mı yoksa bu kafeste kalsın mı az daha
Ayrı kalması daha iyi olur ☺

anonym.a

Yeni Üye
2 gün önce dişi sultanımda göz enfeksiyonu fark ettim kızarıklık vardı napmam lazım?
Öğrenciyim ailem müsaade etmiyor kanatlı uzmanı veteriner gibi bir yere götürmeme yaşadığımız semt de de yok o tarz şeyler napmam lazım??? Şimdilik izole ettim yavru baba ve yumurtalardan farklı kafeste şu an suyunu ve yemini sık sık tazeleyip odayı havalandırıyorum sebze vermeye çalışıyorum ama ilaç olmadan geçmeyecek iş
Bugün pet shopa gitcektim ama gidemedim il dışındaydım yarın probiyotik ve antibiyotik alıcam anladığım kadarıyla beraber kullanmam lazım antibiyotik tercih edilmesi önerilmese bile
Yapabileceğim başka bir şey var mı? Sanırım göz enfeksiyonunun türleri var ve ona göre merhem vs sürülüyor kafama göre de bir şey yapamam lütfen çok acil
Merhaba arkadaşlar şimdi kontrol ettim kızarıklık büyük ölçüde gitmiş ama hala biraz var, nolur nolmaz diye 1 gün daha ayrı kafeste tutacağım sultanı yardımlarınız için teşekkür ederim eğer bir değişiklik olursa güncelleyeceğim forumu 😄😄 çok rahatladım valla

Üst Alt