• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! ACİL!!!! GÖZ ENFEKSİYONU

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gervit w yapımcı firmasıyla bu sitenin bağlantısı falan mı var sponsor vs gibi yoksa gerçekten mi tek işe yarayan multivitamin o
Hayır, en etkili ve verim alınan ve içerik olarak zengin olduğu için onu öneriyoruz ☺ Petshop vitaminleri gerçekten etkisiz yoksa kendim bile neden sadece internetten bulacağım vitamini kullanayım ki ☺

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Hahaha yok estağfurullah abla sponsor olması sorun değil sadece sırf sponsor diye mi övülüyor yoksa cidden mi iyi diye sormuştum yanlış anlamayın
İyi diye. Zira başka bir siteden ilk kez aldığımda bozuk çıkmıştı, Şehmus hocamın ürünlerine sonsuz güveniyorum.

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Anladım sağolun
Şehmus hocadan elden teslim alsam nakit alıyor mu acaba
Alır diye düşünüyorum, önceliği kuşların sağlığı her türlü yardımcı olur. :) Aşağıya numarasını bırakıyorum dilerseniz ulaşın.
1000009373.png

anonym.a

Yeni Üye
2 gün önce dişi sultanımda göz enfeksiyonu fark ettim kızarıklık vardı napmam lazım?
Öğrenciyim ailem müsaade etmiyor kanatlı uzmanı veteriner gibi bir yere götürmeme yaşadığımız semt de de yok o tarz şeyler napmam lazım??? Şimdilik izole ettim yavru baba ve yumurtalardan farklı kafeste şu an suyunu ve yemini sık sık tazeleyip odayı havalandırıyorum sebze vermeye çalışıyorum ama ilaç olmadan geçmeyecek iş
Bugün pet shopa gitcektim ama gidemedim il dışındaydım yarın probiyotik ve antibiyotik alıcam anladığım kadarıyla beraber kullanmam lazım antibiyotik tercih edilmesi önerilmese bile
Yapabileceğim başka bir şey var mı? Sanırım göz enfeksiyonunun türleri var ve ona göre merhem vs sürülüyor kafama göre de bir şey yapamam lütfen çok acil
Merhaba tekrardan dün pansuman uyguladım tabi kafasını düzgün tutmadığı için Sultan pek süremedim sadece bas çek şeklinde uyguladım biraz da üstüne bastırdım
Belki psikolojik olarak bana öyle geliyordur ama kuşun enfeksiyon olan gözü az daha açık duruyor ve bugün biraz daha hareketli enerjik bugünde uygulayacağım yatma saatine doğru

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba tekrardan dün pansuman uyguladım tabi kafasını düzgün tutmadığı için Sultan pek süremedim sadece bas çek şeklinde uyguladım biraz da üstüne bastırdım
Belki psikolojik olarak bana öyle geliyordur ama kuşun enfeksiyon olan gözü az daha açık duruyor ve bugün biraz daha hareketli enerjik bugünde uygulayacağım yatma saatine doğru
Pansumana devam edin evet, geçmeme durumunda damla kullanırsınız.

anonym.a

Yeni Üye
2 gün önce dişi sultanımda göz enfeksiyonu fark ettim kızarıklık vardı napmam lazım?
Öğrenciyim ailem müsaade etmiyor kanatlı uzmanı veteriner gibi bir yere götürmeme yaşadığımız semt de de yok o tarz şeyler napmam lazım??? Şimdilik izole ettim yavru baba ve yumurtalardan farklı kafeste şu an suyunu ve yemini sık sık tazeleyip odayı havalandırıyorum sebze vermeye çalışıyorum ama ilaç olmadan geçmeyecek iş
Bugün pet shopa gitcektim ama gidemedim il dışındaydım yarın probiyotik ve antibiyotik alıcam anladığım kadarıyla beraber kullanmam lazım antibiyotik tercih edilmesi önerilmese bile
Yapabileceğim başka bir şey var mı? Sanırım göz enfeksiyonunun türleri var ve ona göre merhem vs sürülüyor kafama göre de bir şey yapamam lütfen çok acil
Bugün yapmaya çalıştım ama durmadı yavruyla Babada strese girdi dişiyi tutup gözüne pansuman yapmaya çalıştığımu görünce dişide strese girdi daha da kötüsü pansumandan sonra gözünü tüylerine sürüyor daha da kötü olmaz mı böyle yaparsa, napmam lazım?

Üst Alt