• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ACİL! Gentagut goz damlasi yerine bivoxa kullanirlimi

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kim verdi? Veteriner ya da kanatlı uzmanına mı danıştınız? Konunuzun başına acil vb. eklemeler yapmanız forum kurallarına aykırı diye biliyorum.

yusufsoylu

Aktif Üye
Kim verdi? Veteriner ya da kanatlı uzmanına mı danıştınız? Konunuzun başına acil vb. eklemeler yapmanız forum kurallarına aykırı diye biliyorum.
Eczaneye gittiğimde bu ilacın gentagutla aynı etkiye sahip olduğu her soylediler

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Göz damlası hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaşım yorum yapar herhalde. Bu konuyu takip edin. Geçmiş olsun.

Nur Y.

Paylaşımcı
Muadillerde etken maddesi önemli içeriklerini karsılastırma yapın mutlaka

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence gözün iç kısmında kızarıklık olduğu için damla iyi gelecektir. Bu tarz durumlarda genelde gentagut göz damlası iyi geliyor. Dediğiniz ilacı ben hiç duymadım. İçerik olarak aynıysa sorun olacağını sanmıyorum. Önce ılık demlenmiş çayı pamuğu nemlendirip kuşun gözünü yavaşça silin sonra damla damlatabilirsiniz. Üç dört gün bu şeklide uygulayın. Zaten kuşun gözünde çok fazla tahribat yok.

yusufsoylu

Aktif Üye
Bence gözün iç kısmında kızarıklık olduğu için damla iyi gelecektir. Bu tarz durumlarda genelde gentagut göz damlası iyi geliyor. Dediğiniz ilacı ben hiç duymadım. İçerik olarak aynıysa sorun olacağını sanmıyorum. Önce ılık demlenmiş çayı pamuğu nemlendirip kuşun gözünü yavaşça silin sonra damla damlatabilirsiniz. Üç dört gün bu şeklide uygulayın. Zaten kuşun gözünde çok fazla tahribat yok.
Bi kac içerik aynı farklılık var sorun olur mu

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yani kuşlar için kullanılmışmı daha önce bir araştırın. Ya da o ilacın tam muadili mi onu araştırın. Zarar vermesin hassas bir durum.

Üst Alt