• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil beslenmeyen yavru kuşlar

Vural1334

Aktif Üye
Takviye besleme yap kardeşim büyüt hayvanları kelepçe taktiktan sonra sırt üstü yatır besler anaçlar beslemezse sen besle
[/QUO
Takviye besleme yap kardeşim büyüt hayvanları kelepçe taktiktan sonra sırt üstü yatır besler anaçlar beslemezse sen besle
Abi yavruları bu gün kendim beslemeye başladım fakat pek tecrübem yok güzel besliyorum orda bi sorun yok sormak istediğim yavruları günde kaç kere beslemeliyim
@Şehmus BAKIR abi

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi yavruları güzel bi şekilde besliyorum fakat günde kaç kere beslemem doğru olur mesela son olarak az önce doyurdum ve sabah saat 10 a kadar yanlarında olmayacağım sorun olurmu
Anne ve baba beslemiyor mu?

Vural1334

Aktif Üye
Hayır abi beslemiyor galiba ayaklarına taktığım kelepçeden dolayı yavru kafadını kaldırıp yem isteyemiyor yada anne baba beslemiyorlar bilemiyorum
Anna baba derken abi anne babayı kafeste istemiyordu saldırıyordu bende babayı başka kafese aldım mecburen çünkü yavrulara yaklaştırmak istemiyordu ve sürekli babaya saldırıyordu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayır abi beslemiyor galiba ayaklarına taktığım kelepçeden dolayı yavru kafadını kaldırıp yem isteyemiyor yada anne baba beslemiyorlar bilemiyorum
Sen nasıl besliyorsun? Kursaktan mi? Kaç günlük yavrular?

Vural1334

Aktif Üye
En son saat 23 te beslediğinizde 2 ml verin o zaman :) İnşallah sağlıkla büyür bebişler 🙏
Abla birde ayağındaki kelepçeyi ne zaman çıkarmalıyım iki günde bir çıkar demişlerdi galiba yavruların biraz canı yanıyor kıyamıyorum ama onların iyiliği için mecburum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
2 günde bir çıkardığınızda kontrol edin, düzelene kadar takmanız gerekiyor diye biliyorum