• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Açık kuş yemleri kullanılır mı ?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Rıca ederim. Herzaman yardımcı olmuşsam, ne mutlu bana
Bir soru daha sorsam konudan bağımsız. Kuluçka dönemindeki muhabbet kuşu kafes temizliği kaç günde bir yapılır çok pisleniyor hasta olurlar diye korkuyorum

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bir soru daha sorsam konudan bağımsız. Kuluçka dönemindeki muhabbet kuşu kafes temizliği kaç günde bir yapılır çok pisleniyor hasta olurlar diye korkuyorum
Ben çok nazik yaparak sallamadan dikkatli olarak 2 haftada bir yapiyorum. Ama taban malzemesi kullanıyorum açıkçası rahatsız olmaması lazım. Sizede onerırım taban malzemesi kekik ya granül kullanabilirsiniz

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ben çok nazik yaparak sallamadan dikkatli olarak 2 haftada bir yapiyorum. Ama taban malzemesi kullanıyorum açıkçası rahatsız olmaması lazım. Sizede onerırım taban malzemesi kekik ya granül kullanabilirsiniz
Az önce temizledim yerlerinden indirmek zorunda kaldım azıcık sarsmış olabilirm inş biley olmaz. Çok kirleniyor ama granül yol ama kemirgen talaşı var koysam olurmu

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Az önce temizledim yerlerinden indirmek zorunda kaldım azıcık sarsmış olabilirm inş biley olmaz. Çok kirleniyor ama granül yol ama kemirgen talaşı var koysam olurmu
Hiç bir fikrim yok hiç kullanmadım kuslarımda, mastırcıps kullanmıştım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kara çam talaşı ekleyebilirsin bit pireden de uzak tutar

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Garden mix pembe şerit yemin içinde toprak taneleri ve taş taneleri gördüm bütün yemlerde oluyormu olması normalmi

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bendeki yemdemi sorun var acaba.
Akıllı yemliği temizlerken kabukları üflüyorum içinde beyaz çekirdek gibi olanlar kalıyor çünkü kabukların içinde denk geldim bende

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bendeki yemdemi sorun var acaba.
Akıllı yemliği temizlerken kabukları üflüyorum içinde beyaz çekirdek gibi olanlar kalıyor çünkü kabukların içinde denk geldim bende
He onun yemesinde sorun yok. Bir adı vardı şimdi unuttum tohum gibi birşey

Üst Alt