• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acı mı duyuyor?

Cicik

Aktif Üye
Merhaba, birsey danismak istiyorum. Daha once buraya yazmistim, benim 5bucuk yasinda erkek muhabbet kusum var , hic ucamiyor. Buraya fotografini atmistim sirtinda tuyu eksik demistiniz. Ucmadigi icin maalesef ki bazen dusebiliyor tabi yada kendisi bilerek atliyor koltuk ustunden yada omzumuzdan elimizden fln. Bu durumlarda yere dusunce ilk 10 15 saniye , tuylerini kabartip, sirt kismini kambur gibi, yukari dogru cikarip oyle duruyor, yada oyle yuruyor, dedigim gibi 10 15 saniye fln sonra normale donuyor. Bunun sebebi aci duymasi mi? Fikrinizi ogrenmek istedim. Tesekkurler

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhtemelen göğüs kemiğini çarpıyor ve bu nedenle evet acı duyuyordur. 😕 Ama sizin yapabileceğiniz çokta birşey yok bu duruma. Kafeste durması çözüm gibi dursada hiç olumlu bir hareket olmaz buda.

Cicik

Aktif Üye
Muhtemelen göğüs kemiğini çarpıyor ve bu nedenle evet acı duyuyordur. 😕 Ama sizin yapabileceğiniz çokta birşey yok bu duruma. Kafeste durması çözüm gibi dursada hiç olumlu bir hareket olmaz buda.
Biz kafesin kapisi var mi yok mu unuttuk, asla kapatmiyoruz. O hep serbest isterse girer isterse cikar. Kafeste tutmam. Evet dusmesine yada atlamasina ne kadar engel olmaya calissam da arada oluyor maalesef

Üst Alt