• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ABİ ACİL BAKIN KUŞUN GAGASININ UCU KIRILDI KANIYO

GöktürkAltay

Aktif Üye
Elime yem aldım kıramadı yemi ondan sonra dedim boğazına falan kaçar bide onunla uğraşmayayım ışığı kapattım dinlensin gerisi takdiri ilahi 🙏

GöktürkAltay

Aktif Üye
Çok uzamamıştı ama gagası son zamanlarda bir değişik geliyodu bana burun deliklerinin yanında ufak kanlı yara vardı ona vazelin süre süre düzelttim gagası incelmiş ısırınca hemen koptu ucu neden inceliyor ki acaba ya bide çok akıllı bir kuş yemi asla yem kabına kırmaz cidden çok değerli benim için inşallah bişey olmaz

Bahar Y.

Müdavim
Çok uzamamıştı ama gagası son zamanlarda bir değişik geliyodu bana burun deliklerinin yanında ufak kanlı yara vardı ona vazelin süre süre düzelttim gagası incelmiş ısırınca hemen koptu ucu neden inceliyor ki acaba ya bide çok akıllı bir kuş yemi asla yem kabına kırmaz cidden çok değerli benim için inşallah bişey olmaz
Sabaha kadar güzelce dinlenir toparlar diye düşünüyorum, sabah bilgi verirseniz çok sevinirim geçmiş olsun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gagası nasıl kırılıyor kuş mantar gibi de görünmüyor aklım almadı neyse kan durduysa yapacak bişey yok zamanla uzayacaktır çok uzadığinda sadece uçlarını alırsınız yem kirmasinj engellemesin diye geçmiş olsun

GöktürkAltay

Aktif Üye
Yav anlamadım ki tüy tımarı yaparken gitti ucundan kan akmaya başladı ben ucundan gittiğinide görmedim sadece kanı gördüm kan kaybından ölecek sandım şimdi toparladı biraz yem yiyebiliyor şükür

Son düzenleme:
Üst Alt