• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

9 Şubattan beri muhabbet kuşum hasta yardım lütfen

Şampiyon

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable 21.00 de multivitamini agizdan 1 damla verdim . Boyle oldu. Zaten ilaci 2 gundur veriyorum bugun 3.gun olacakti 7 gun devam edelim dedi. Meydanparkinda yorumlari kotu.

Şampiyon

Yeni Üye
Avcılar hayvan hastanesıne götürün bence
Inanin nereye goturecegimi şaşirdim. Vet.goturmeden evvel daha iyiydi. geceleri vik vik ses cikarmiyordu sadece kabarikligi vardi. Zavalli kuşa multivitamini verdim gogus kafesi daha da hizli atmaya basladi derin derin soluyor. Õlmez insallah 😪

Mert G.

Eski Forumcu
Inanin nereye goturecegimi şaşirdim. Vet.goturmeden evvel daha iyiydi. geceleri vik vik ses cikarmiyordu sadece kabarikligi vardi. Zavalli kuşa multivitamini verdim gogus kafesi daha da hizli atmaya basladi derin derin soluyor. Õlmez insallah 😪
İnşallah kuşun uzun rengi çok güzel. @Demet bükay @Burçak A. Hocalarım bir baksın

ees123

Yeni Üye
Merhaba salmonella olabilir eğer ayağında çekme vs varsa tabii en iyi tanıyı veterinerler koyarlar. Çok geçmiş olsun

Şampiyon

Yeni Üye
İnşallah kuşun uzun rengi çok güzel. @Demet bükay @Burçak A. Hocalarım bir baksın
Cok tesekkur ederim, baskalarini da etiketleyebilir misiniz ? Bilinçsizce verdikleri ilaçla, sadece kabaran canli mi öldürecekler. Sorumlu tutulmamak icin de bir de evrak imzalatiyorlar. Sirf para icin okumus canli katili. Kotu yorumlari gordum keşke goturmeseydim 😞

Mert G.

Eski Forumcu
Cok tesekkur ederim, baskalarini da etiketleyebilir misiniz ? Bilinçsizce verdikleri ilaçla, sadece kabaran canli mi öldürecekler. Sorumlu tutulmamak icin de bir de evrak imzalatiyorlar. Sirf para icin okumus canli katili. Kotu yorumlari gordum keşke goturmeseydim 😞
Ben oyüzden avcılar hayvan hastanesi'ni önerdim @Şehmus BAKIR @Semiha S. bir bakabilir mısınız

Artemis

Paylaşımcı
Solunumunda sıkıntı gözüküyor ilaçlarla yükleme yapmak yerine nefes açıcı verip biraz rahatlatmanızı öneririm birde benim kuşumda da bu şekilde kuyruk atması var sizdeki gibi vikleme yada kabarma yok ama ben oda nemlendiricisi aldım içine nane yağı ve okaliptus yağıyla solunum yolunu desteklemek daha mantıklı geldi. Röhnfried atemfrei kullanıyorum haftada bir onun dışında gerwit w entrobac ve bt amin forteyle bağışıklık ve sindirimini destekliyorum çünkü solunumu bağışıklık düştükçe daha fazla sıkıntılı oluyor aynı insanlardaki gibi sizede önerebilirim 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle geçmiş olsun, multivitamin damlatırken soluk borusuna kaçırmış olabilir misiniz sanki tıkalı gibi nefes alış verişi

Artemis

Paylaşımcı
Öncelikle geçmiş olsun, multivitamin damlatırken soluk borusuna kaçırmış olabilir misiniz sanki tıkalı gibi nefes alış verişi
Aspire etse kusma olmaz mı acaba tıksıra tıksıra belli ederler herhalde . Bide acaba tünekleri bile çıkarsa efor sarfettirip yoracak şeyler olmasa zeminde dursa yemi suyu bide sıcak su torbasıyla desteklese çok yorgun gibi geldi babada tünekte bile sallanıyor gibi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aspire etse kusma olmaz mı acaba tıksıra tıksıra belli ederler herhalde . Bide acaba tünekleri bile çıkarsa efor sarfettirip yoracak şeyler olmasa zeminde dursa yemi suyu bide sıcak su torbasıyla desteklese çok yorgun gibi geldi babada tünekte bile sallanıyor gibi
Kuşlarda epiglottis yok trachea ve ösafagus var sadece bu nedenle kaçan maddeyi çıkarmak için hekimin yardımı lazım ya kendisi çıkaracak ya da destek lazım tünekte duruyorsa durabilir bir sorun olmaz ama baytril verdiyse yani enrofloksasin olan baytril marka ise denge kaybı da artar

Artemis

Paylaşımcı
Kuşlarda epiglottis yok trachea ve ösafagus var sadece bu nedenle kaçan maddeyi çıkarmak için hekimin yardımı lazım ya kendisi çıkaracak ya da destek lazım tünekte duruyorsa durabilir bir sorun olmaz ama baytril verdiyse yani enrofloksasin olan baytril marka ise denge kaybı da artar
Aaa bilmiyodum bunu yani yabancı cisim yada maddeyi kendi imkanıyla çıkaramıyor gerçi öksürme refleksi yok evet sadece tıksırma yeterli gelmez teşekkür ederim bebek gibi bilgi 🥰😍