• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! 7 aylık kuşuma uyku hamağı almak istiyorum sizce uygun olur mu

Oğuz

Paylaşımcı
Çok güzel duruyor ancak kuş üzerine dışkı yaptığında direk kendisine temas edicek ve kullanılan malzemeden dolayı temizlemesi bence pek kolay olmaz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok güzel duruyor ancak kuş üzerine dışkı yaptığında direk kendisine temas edicek ve kullanılan malzemeden dolayı temizlemesi bence pek kolay olmaz
Arkadaşa katılıyorum ve şunu da ekliyim adı uyku hamağı sadece öyle denildiği gibi kuşlar üstünde uyumuyor malesef

Merve00

Paylaşımcı
Bende hamak var toplu oyuncak aldığımda içinde gelmişti. Bire bir aynısı değil ama aynı mantıkta bi ürün. Ne yazıkki doğru düzgün durmuyor bile kuş üstüne çıktığında sağa sola yamuluyor ve kumaşına tırnakları geçiyor.

Seyda112

Paylaşımcı
Odam biraz Serin oluyor bende üşümesinden Korkuyorum geceleri kafesinin iki yanını ve arkasını örtüyorum önü açık kalıyor tek alsam mı diye düşünme sebebim orda uyur üşümez ise diyeydi çok teşekkür ederim ☺

Merve00

Paylaşımcı
Odam biraz Serin oluyor bende üşümesinden Korkuyorum geceleri kafesinin iki yanını ve arkasını örtüyorum önü açık kalıyor tek alsam mı diye düşünme sebebim orda uyur üşümez ise diyeydi çok teşekkür ederim ☺
Üstünü örtüyorsanız bence yeterli olur o, çok çok soğuk olmadıkça ve cereyanda kalmadıkça sanıldığı gibi fazla üşümezler :) rica ederim 🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Oda sıcaklığında ben kuşun örtünmesine karşıyım 🙄 kuş gece zaten örtüsüne bürünür sonucta tüylü hayvanlar neyse siz yinede nasıl alistirdiysaniz öyle devam ediniz bu zamanda ısı değişiklikleri hastalık sebebidir

Seyda112

Paylaşımcı
Oda sıcaklığında ben kuşun örtünmesine karşıyım 🙄 kuş gece zaten örtüsüne bürünür sonucta tüylü hayvanlar neyse siz yinede nasıl alistirdiysaniz öyle devam ediniz bu zamanda ısı değişiklikleri hastalık sebebidir
Hocam evimiz sobalı fakat tek soba ile tüm ev ısınıyor yani odamda soba yok gece yatarken kapı kapanıyor örtme sebebim sırf bu yüzden üşümemesi için üşütür diye korkuyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam evimiz sobalı fakat tek soba ile tüm ev ısınıyor yani odamda soba yok gece yatarken kapı kapanıyor örtme sebebim sırf bu yüzden üşümemesi için üşütür diye korkuyorum
Örtmeye alistirdiysaniz devam edin bu kışı öyle geçirsin

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Sobalı evde kuşu saldığında lütfen dikkat et bir kaza çıkmasın.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşun suyu donmadığı sürece bişey olmaz :) bunu çok kez anlattık üzerini örtmen o hayvanda sadece havasızlıktan baska birşeye fayda sağlamaz biraz belki ısınır sabah üzerini açıyorsan daha kapatma bence :) bu tip gereçler kuşların ayaklarını kırar ayakları takılır çırpınır kullanamaz bile

Üst Alt