• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! 7.5 yaşındaki muhabbet kuşum kuruma hastası oldu YARDIMM

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çocuk geldi durumu iyi değil 5 gün baytril verilmiş sinir sistemi etkilenmiş, kansızlık var ve aşırı derecede megabacter ilerlemiş ben ilk beslemesini yaptım ve peteğe yakın uyuttum iyileşmesi zor gibi ama imkansız değil şifa Rabbimden duâ edelim 🤲
Allah razı olsun Şehmus um İnşallah geç kalınmamıştır toparlar 😞 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İnşallah toparlar abim zaten Baytrili neden verirler ben bilmiyorum artık adını duyunca valla aşırı sinirim bozuluyor sanki ülkede başka antibiyotik yok 😞 Gerçi tanı koymada da pek iyi değiller gerçekten çok üzgünüm 😞 Sana da teşekkürler abi emin ellerde minik inşallah şifa bulacak 🤲🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Allah razı olsun Şehmus um İnşallah geç kalınmamıştır toparlar 😞 🙏
Abi kursak bomboştu ve annesi çaresizdi çok üzgünüm keşke daha önce forumu görseydim dedi 😔🙏Ben gerçekten anlamıyorum bu minicik cana en etkili ilacı veriyorsun ama kendi beslenmeyeceğini düşünmüyormusun? Sahibi nereden bilsin zaten bilse sana niye getirip çare arasın kanatlı branşın yoksa bilmiyorum de gitsin gözle analiz edip bu kuşda kuruma var al şu ilacı 5 gün ver demek kolay 😬 Daha konuşacak çok şeyler var da neyse 😔

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Abi kursak bomboştu ve annesi çaresizdi çok üzgünüm keşke daha önce forumu görseydim dedi 😔🙏Ben gerçekten anlamıyorum bu minicik cana en etkili ilacı veriyorsun ama kendi beslenmeyeceğini düşünmüyormusun? Sahibi nereden bilsin zaten bilse sana niye getirip çare arasın kanatlı branşın yoksa bilmiyorum de gitsin gözle analiz edip bu kuşda kuruma var al şu ilacı 5 gün ver demek kolay 😬 Daha konuşacak çok şeyler var da neyse 😔
Seni çok iyi anlıyorum da neyse ortam müsait değil zaten bu dediklerinin hepsini öngördüğüm için başka veterinere gidip yeniden ilaç vermelerini istemedim direk sana getirmesini yazdım Allah büyük inşallah kazanacaktır savaşını. 🙏

Üst Alt