• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! 7.5 yaşındaki muhabbet kuşum kuruma hastası oldu YARDIMM

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İnsan gıdası, meyve ve sebze vermeyin şu an varsa elle besleme maması, aspur, yulaf, daldarı, kızıl darı bunlardan verin antibiyotik bağırsak florasını bozmuş tünekler de çok kirli sadece antibiyotik değil hijyen de tedavide çok önemlidir 🙏🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun, olabildiğince birşeyler yesin en çok ne seviyorsa yedirin, darı aspur, inşallah Şehmus a gidince daha iyi olacaktır

cıtır.kus

Yeni Üye
İnsan gıdası, meyve ve sebze vermeyin şu an varsa elle besleme maması, aspur, yulaf, daldarı, kızıl darı bunlardan verin antibiyotik bağırsak florasını bozmuş tünekler de çok kirli sadece antibiyotik değil hijyen de tedavide çok önemlidir 🙏🌸
1 haftadır temizlemedim haklısınız aslında amacım sürekli kaka kıyaslaması yapmaktı veterinere götürdüğümde bakabilsin diyeydi bugun pırıl pırıl yapıcam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çocuk geldi durumu iyi değil 5 gün baytril verilmiş sinir sistemi etkilenmiş, kansızlık var ve aşırı derecede megabacter ilerlemiş ben ilk beslemesini yaptım ve peteğe yakın uyuttum iyileşmesi zor gibi ama imkansız değil şifa Rabbimden duâ edelim 🤲IMG_20250428_221755.jpg

Üst Alt