• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

6 aylık dişi muhabbetim hasta

saleplefıstık

Yeni Üye
bu kuşu 2-3 aylıkken erkek ve albino diyerek verdiler ayrıca kanadı ve kuyruğu kesikken aldım. kuş dişi ve albino değil, gaga hastalığı var düzenli kesim yapıyoruz. aldığım günden beri nefes alma sorunu var ağzını açıp kapayarak sesli sesli nefes alıyor. kanadı kesik olduğu için uçmuyor yani yorulduğundan değil, zaten sürekli kafesinde dururken bile yapıyor bunu. elime alışık omzumdan inmeyen öpücük atan sürekli öten bir kuş yani stresten de olduğunu hiç sanmıyorum. med tollyamin forte almıştım ama ayda bir vermemi söyledikleri için şuana kadar 3 kez verdim bir düzelme yok tersine daha da kötüleşti gibime geliyor. sorunu nedir ne yapabilirim lütfen yardımcı olun malatyada kanatlı veterineri yok götüremiyorum da.
Watch unnamed | Streamable videosuIMG_20240311_133716.jpgIMG_20240401_210710.jpgIMG_20240401_210410.jpg

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun, solunum yolu problemi var Med tollyamin Forte kanat ve karaciğer için yanlış hatırlamıyorsam yani solunuma pek etkisi olmaz , respiratory turbo takviyesini öneririm, ama sorun kronik olabilir hiç geçmediği için , kanatlı uzmanı görmesi daha iyi olur

saleplefıstık

Yeni Üye
Geçmiş olsun, solunum yolu problemi var Med tollyamin Forte kanat ve karaciğer için yanlış hatırlamıyorsam yani solunuma pek etkisi olmaz , respiratory turbo takviyesini öneririm, ama sorun kronik olabilir hiç geçmediği için , kanatlı uzmanı görmesi daha iyi olur
hayatına etkisi olur mu gayet iyi mutlu ama son zamanlarda arttı. malatyada bildiğiniz kanatlı uzmanı var mı götüreyim

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
hayatına etkisi olur mu gayet iyi mutlu ama son zamanlarda arttı. malatyada bildiğiniz kanatlı uzmanı var mı götüreyim
Etki olarak mesela daha zor nefes alır bahsettiğiniz gibi ve uçtuğu zamanlarda daha çabuk yorulur çabuk yorulması kalp krizi riskini arttırır tedavisi mümkün ise tedavi olması gerekir kesinlikle,
Malatya veteriner kliniği

Karakavak, Bahçelievler Cd. No: 17, 44110 Yeşilyurt/Malatya
Bu veterineri buldum maalesef kanatlı uzmanı yok yada ben bulamadım çoğuna baktım veterinerlerin sadece bu veterinere bir kişi kuşunu götürmüş olumlu sonuç almış , buradan bir sonuca ulaşılmaz ise röntgen gerekebilir ve röntgen sonucuna göre homeopatik ilaç tedavisine başlatılabilir

Üst Alt