• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

5 çeşit Vitamin var, nasıl kullanmalıyım

ismailma95

Yeni Üye
Merhaba,

Fotoğraftaki Multivitaminden kullanıyordum. Her gün suyunu değiştirip 10 damla civarı ekliyorum. Kabında 20 damla yazıyor.

Şimdi internetten 4 tane daha vitamin aldım. Bunları gerekli durumlarda mı kullanmalıyım yoksa yine her gün düzenli olarak mı kullanmalıyım ?

Veya her gün değil de aralıklı olarak mı kullanılmalıdır ?

Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Foruma hoşgeldiniz. Biz bu tarz ürünler yerine Entrobac ve Gervit ürünlerini öneriyoruz. Forumu araştırırsanız çok sayıda bilgi mevcut.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba,

Fotoğraftaki Multivitaminden kullanıyordum. Her gün suyunu değiştirip 10 damla civarı ekliyorum. Kabında 20 damla yazıyor.

Şimdi internetten 4 tane daha vitamin aldım. Bunları gerekli durumlarda mı kullanmalıyım yoksa yine her gün düzenli olarak mı kullanmalıyım ?

Veya her gün değil de aralıklı olarak mı kullanılmalıdır ?

Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden
Merhaba ailemize hoşgeldiniz ☺
Keşke daha kaliteli ürünlerden temin etseydiniz aynı fıyatlara röhnfriedlerden bölünmüş olarak alabilirdiniz👍 eğer imkanınız yoksa bu aldıklarınızla da devam edebilirsiniz ☺
Düzenli olarak haftada bir vereceğiniz
B comlex yarım suluğa 10 damla
İmmunex yarım suluğa 10 damla
Coldast ve diar açmayın hastalıkta kullanırsınız 👍 Diğerini bilmediğm için yorum yapamıycam ☺
Kuşunuzun ve kafesin görsellerini görmek isteri🙏

ismailma95

Yeni Üye
Merhaba ailemize hoşgeldiniz ☺
Keşke daha kaliteli ürünlerden temin etseydiniz aynı fıyatlara röhnfriedlerden bölünmüş olarak alabilirdiniz👍 eğer imkanınız yoksa bu aldıklarınızla da devam edebilirsiniz ☺
Düzenli olarak haftada bir vereceğiniz
B comlex yarım suluğa 10 damla
İmmunex yarım suluğa 10 damla
Coldast ve diar açmayın hastalıkta kullanırsınız 👍 Diğerini bilmediğm için yorum yapamıycam ☺
Kuşunuzun ve kafesin görsellerini görmek isteri🙏

ismailma95

Yeni Üye
Ben de bu ürünlerin kaliteli olduğunu düşünerek almıştım.

Peki haftada 1 damlattığım suyu 1 gün mü tutayım yoksa 2-3 gün civarı durabilir mi ?

Bir de elma sirkesi vs diyenler var ne düşünüyorsunuz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben de bu ürünlerin kaliteli olduğunu düşünerek almıştım.

Peki haftada 1 damlattığım suyu 1 gün mü tutayım yoksa 2-3 gün civarı durabilir mi ?

Bir de elma sirkesi vs diyenler var ne düşünüyorsunuz ?
Sabah verip akşam sade içme suyu ile tazeleyin👍elma sirkesi ben önermiyorum

mertcan1

Yeni Üye
Sabah verip akşam sade içme suyu ile tazeleyin👍elma sirkesi ben önermiyorum
Foruma hoşgeldiniz. Biz bu tarz ürünler yerine Entrobac ve Gervit ürünlerini öneriyoruz. Forumu araştırırsanız çok sayıda bilgi mevcut.
bende gervit varda kusumda zayıf bıraz haftada kac kez kullanmalıyım ve yarım suluga yanı 100 ml sulugun yarısı kadar suya kac damla atmalıyım haftada kac kez kullanmalıyım kusum 50 gunluk civarı muhabbet kuşu

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bende gervit varda kusumda zayıf bıraz haftada kac kez kullanmalıyım ve yarım suluga yanı 100 ml sulugun yarısı kadar suya kac damla atmalıyım haftada kac kez kullanmalıyım kusum 50 gunluk civarı muhabbet kuşu
Merhaba , yarım suluğa (50)ml 5 damla ekleyiniz 8 saat kalabilir ardından su tazelemek lazım, haftada 1 gün olsun

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah bu cici kuşa. Beyaz peçete üzerine dışkı fotoğrafı rica ediyoruz.

Üst Alt