• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 gün önce dükkana konuşan muhabbet kuşu geldi

hasan111

Aktif Üye
Bundan 4 gün önce dükkanıma şirin mi şirin bi kuş geldi Allahtan dükkanda kuş beslediğimiz için yem falan verdim kafes falan aldım kuşa eve getirdim falan neyse işin aslı şu buna salıncak aldım bu sıpa salıncağa resmen aşık oldu kafesten çıkarıyorum sonra bu yine gidiyor kafese salıncağına tünek falanda kullanmyor hep salıncakta.bi ara çıkarayım dedim elimi parçaladı😄😃 ben bu alışkanlığını nasıl bıraktırcam

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
maşallah bence alışkanlığı karşılıklı bırakın nasıl mutluysa öyle yaşasın

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bence bırakın oynasın oyuncağı alırsanız strese girebilir

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kalsın diyenlerdenim maşaallah kur yapıyor demekki

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
maşallah 🧿 arkadaşlara katılıyorum nasıl mutluysa öyle kalsın. mesela ben kuşlarıma hangi oyuncağı aldıysam oralı olmadılar hiç. daha da mutlu olması için boyutunu bilmiyorum ama kafesi büyütebilirsiniz. malum yaz ayları banyoluk da takabilirsiniz

hasan111

Aktif Üye
Dostlar teşekkür ederim fikriniz için.Kuş sanırım salıncağa kur yapıyor gidip konuşuyor öpücük konduruyor falan çok şeker kerata yiyesim geliyor😂

Cxcx

Paylaşımcı
Bundan 4 gün önce dükkanıma şirin mi şirin bi kuş geldi Allahtan dükkanda kuş beslediğimiz için yem falan verdim kafes falan aldım kuşa eve getirdim falan neyse işin aslı şu buna salıncak aldım bu sıpa salıncağa resmen aşık oldu kafesten çıkarıyorum sonra bu yine gidiyor kafese salıncağına tünek falanda kullanmyor hep salıncakta.bi ara çıkarayım dedim elimi parçaladı😄😃 ben bu alışkanlığını nasıl bıraktırcam
Bulunduğunuz şehrin sosyal medya ilan sayfasından bilgi verirseniz belki sahipleri merak ediyordur..

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biraktirmayacaksin kuş nasıl mutluysa öyle kalacak

Üst Alt