Anladım, mantıklı aslında. Peki kuşunuzun kemirme gibi bir girişimi oldu mu? Kolay parçalanır mı?@Nora aşınması genelde 5. Kullanımda oluyor ama zaten tanesi 1-2 lira olduğu için aşındığında gene basıyorum
@Nora hayır benimki kemirmiyor ama gidip de Sevda-cennet papağanına takarsanız onun içinden geçer kolay parçalanmıyor ama yazıcı ayarını iyi yapmanız lazım
Metal ray mı?@Nora Elegoo neptune 4 pro ve dediğiniz gibi sultan papağanı da içimden geçer cidden
Klipper/ linux konusunda kendinize güveniyor musunuz?@Nora evet metal ray zaten tüm yazıcılarda var ekstra çift z ekseni motoru var buda daha hızlı çalışmasını ve denge kurmasını sağlıyor plus daha büyük oluyor sadece pro büyük istmiyorsanız mantıklı ve daha iyi içinde klipper sistemi var ve bu da yazıcının diğerlerine göre daha hızlı çalışmasına sebep oluyor
Meslekten ötürü mü yoksa kendinizi geliştirmeniz sonucu mu?@Nora klipper da kendime güveniyorum
İşinizde titiz çalışıyorsunuz demek. Emeklerinize değer umarım. Yine de can dostlarımız konusunda temkinli davranmak gerekir . Sanırım sizin kuşlar uysal .@Nora hem meslek hemde hobi için aldım plastik sektöründeyim ve yeni bir ürün çıkacağı zaman nasıl görüneceğine burdan basarak bakıyorum enjeksiyon makine kalıpları çok pahalı hata kabul etmez
Aksine halk arasındaki adıyla hint bülbülünün ötüşü pek hoştur açarım arada benim papağanım oyununa dalar kitap okurum bu vesileyle .@Nora yani çok ötmüyorlar ötselerde yan odada kapıyı kapadımmı sesi gelmiyor benimkilerde 1 kalamar kemiği bitirdiler kocaman 7 günde
Sayı fazla ise birbirini tetikliyor karşılıklı başlıyorlarsa durum farklı bir hâl alır tabi@Nora tabiiki ötüşleri mükemmel ama benimkiler erkenden başlıyor ötmeye uyandırıyor o yüzden sabahları genelde kapısı kapalı ama bende sesini çok severim