• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı 35 gunluk sultan papagani aldim

mangomango

Yeni Üye
35 günlük sultan yem kıramaz. Yuvadan bile çıkmaz. 45 50 günlükken yem kırmaya başlarlar. Bu kuşta çok büyük değil ama bahsedildiği kadar küçükte değil. Korkarsanız alıştıramazsınız. Korkunuz varsa keşke sultan tercih etmeseydiniz.
Hayir hayir kustan korkmuyorum korktugum sey beni sevmemesi yani tek sikinti bu. Zaten bu da zamanla olacak bir sey daha 3 gun olmadi bile benim takintililigimdan kaynaklaniyor. İlk kez bilincli bir sekilde kusun bakicisi ben olacagim ondan gerginim biraz.

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Hayir hayir kustan korkmuyorum korktugum sey beni sevmemesi yani tek sikinti bu. Zaten bu da zamanla olacak bir sey daha 3 gun olmadi bile benim takintililigimdan kaynaklaniyor. İlk kez bilincli bir sekilde kusun bakicisi ben olacagim ondan gerginim biraz.
Hiç gerilmeyin zamanla olacak şeyler bunlar birbirinize zaman verin sadece, yanına yaklaşıp yumuşak bir ses tonuyla konuşun bolbol

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Bu arada kafeste yem ve suluk yanlış konumlandırılmış yarın elden geçirirseniz güzel olacak

ekrmkuş

Paylaşımcı
Alışır korkmayın mesela benim 4 ay önce aldığım dişi muhabbet kuşu vardı agresifti ısırıyordu şimdi alıştı

Sati

Tutkulu

mangomango

Yeni Üye
Merhaba burnuna su kaçmış tıksırıyor 3-4 aylık olabilir, bilezik te ne yazıyor
Evet evet daha su icemiyor yani yanlis iciyor bas asagi dururken ictigi icin hapsurdu onu farkettim. Duzeldi simdi ama duzgun iciyor. Daha hic yakindan bakmadim goremiyorum uzaktan. Elime hic almadim cunku. Ama tr07 falan var onu gordum bi de.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet evet daha su icemiyor yani yanlis iciyor bas asagi dururken ictigi icin hapsurdu onu farkettim. Duzeldi simdi ama duzgun iciyor. Daha hic yakindan bakmadim goremiyorum uzaktan. Elime hic almadim cunku. Ama tr07 falan var onu gordum bi de.
TR 07 Antalyadan bir üretici demek