• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

35 günlük Muhabbet kuşum köpük kusuyor !

Burakmaden

Yeni Üye
Merhaba, 4 adet yavrum var içlerinden bir tanesi bu sabah geldiğimde kafası ve gaga çevresi ıslaktı. Bir süre izledim tıksırıyor ve ağzından salya kusuyor daha 35 günlük diğer yavrularda hiç bir sorun yok bunda var başka kafese aldım ne yapabilirim acil yardım ederseniz sevinirim.

EnesGenç

Eski Forumcu
Kursakta koku varmi . Daha önce yeni çıktığında sıkıntısı varmiydi

Bahar Y.

Müdavim
Diğer kuşlardan ayrı değilse ayırmanız gerekiyor, dışkı fotoğrafı görebilir miyiz

Burakmaden

Yeni Üye
Kafese yeni aldığım içim dışkı yok ama normal dışkı rengi etrafı hafif ıslak şekilde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ve dışkı resmi bekliyoruz 👍

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Köpüklü kusması biraz detaylı durum. Kursak enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum. İmkan varsa salyayı veteriner hekime götürüp incelettirin yoksa mikostatin kullan fayda etmezse baytril 2.5 gibi antibiyotik tedavisi uygulamanı öneririm

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dün Hiçbirşey yoktu oynuyor dolaşıyordu kafeste kardeşleriyle birlikte bu sabah geldiğimde bu şekildeydi maalesef.
Üstadlar yardımcı olsun yabancı birşey mi yedi ondan mı yapıyor çözemedim aniden yapmasını

Burakmaden

Yeni Üye
çok sevinirim. Bende bilinçsiz bir şekilde hareket etmek istemiyorum. Geldiğim gibi ayırdım ayrı kafese aldım ne olduğunu anlamak için şimdi gözümün önünde duruyor fakat bir çözüm bulamadım