• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

30 günlük yavrum hala yem kırmayı öğrenmrenmedi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
bu güzel fikir yarın denim en iyisi canım peki ne kadar süre tutuyorsun o şekilde
Ben 3 4 kez dışarı çıkarıyorum 1,2 saat dışarda tutuyorum. Yani yuvaya koyana kadar önünde yem ile dursun zaten uyuyorlar çoğunlukla. İnşallah öyle yerler.

EceGungor

Yeni Üye
Yeni alsınlar onlarda canım sizde alışmışsınızdır onlara birde evet birbirlerinden ayrılınca yine bir stres daha yaşarlar bencede ama insana daha kolay alışmaları içinde tek kuş öneriyorlar genelde çift olunca birbirleriyle ilgileniyorlarmış öyle okumuştum bir yerde
Merhabalar bir sorum olucak

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
35 günlük olduğunda ayırın öğrenmesi lazım denemeden birşey diyemeyiz. Gözlemleyin yere aspur dal darı koyun ayırın kuşu 35 günü tamamlayani atın ayrı kafese

Esraömer

Paylaşımcı
35 günlük olduğunda ayırın öğrenmesi lazım denemeden birşey diyemeyiz. Gözlemleyin yere aspur dal darı koyun ayırın kuşu 35 günü tamamlayani atın ayrı kafese
Tamamdır hocam bu gün yoğurt kovasına yem doldurup attım içine 3 ünü de bakalım kırıyorlarmı diyede yok uyuşuklar bitane bile kırmamışlar yavru yemi almıştım içinde aspur var dal darıda koymuştum içine ama yarım saat tuttum aç kalmasınlar diye 2 saat tutucam bakalım yarın bişey olmaz herhalde dimi yemezlersede

Üst Alt