• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

30 dakikada bir uyku hali

Unbelievable

Yeni Üye
Merhaba, 35 günlük muhabbet kuşum yaklaşık 30 dakika veya 1 saatte bir 15 dakika kadar uyku haline giriyor. Normal mi? Teşekkür ederim.

Samilbaki

Aktif Üye
uyurken kabarma felan oluyor mu, burun akıntısı kaşıntı dışkıda bir anormallik varmı,
dışkısının ve kuşun resimlerini alabilirmiyiz

Samilbaki

Aktif Üye
dışkı temiz gibi kuş tüye girmeye çalışıyor olabilir vitamin vermiyorsanız vitamin vermenizi tavsiye ederim

Samilbaki

Aktif Üye
Vitamin vermiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Benim kuşumu aldığım üreticim eczaneden bebekler için kullanılan bir vitamin önerdi polivit adı tam suluğa 8-10 damla olacak şekilde ben yarım suluğa 4 damla koyuyorum polivit şurup 12 liraydı 1-2 liraya da eczanelerde damlalıklar var ben 2 aydır kullanıyorum memnunum ama yinede diğer üreticilerin de fikrini alın derim önermeyenler de oluyor çünkü. Ayrıca vitamin kullanmaya başladıgınız zaman günlük olarak değiştirmelisiniz suyunu 1 günden sonra suda bekleyen vitaminin zehirleme ihtimali var (hangi vitamini alırsanız alın) ilk başka 3 4 gün üst üste sonra haftada 2 gün olacak şekilde verebilirsiniz

Unbelievable

Yeni Üye
Benim kuşumu aldığım üreticim eczaneden bebekler için kullanılan bir vitamin önerdi polivit adı tam suluğa 8-10 damla olacak şekilde ben yarım suluğa 4 damla koyuyorum polivit şurup 12 liraydı 1-2 liraya da eczanelerde damlalıklar var ben 2 aydır kullanıyorum memnunum ama yinede diğer üreticilerin de fikrini alın derim önermeyenler de oluyor çünkü. Ayrıca vitamin kullanmaya başladıgınız zaman günlük olarak değiştirmelisiniz suyunu 1 günden sonra suda bekleyen vitaminin zehirleme ihtimali var (hangi vitamini alırsanız alın) ilk başka 3 4 gün üst üste sonra haftada 2 gün olacak şekilde verebilirsiniz
Teşekkür ederim. Başka arkadaşlardan da vitamin tavsiyesi rica ediyorum.

Samilbaki

Aktif Üye
Teşekkür ederim. Başka arkadaşlardan da vitamin tavsiyesi rica ediyorum.
Eklemeyi unutmuşum en yaygın bulunan biyoteknik marka avisol plus multivitamin de kullanabilirsiniz bu kuşlar için üretilen vitamindir. bunlar dışında kalan vitaminlerin fiyatları biraz yüksek olabiliyor o yüzden kendim denemedim hiç genelde üreticiler daha bilgili oluyorlar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuz yavru olduğu için uyukluyor ve kafesinde biraz daha eğitime devam edin..gün içerisinde müzik dinletin faydası olur 😊 vitamin olarak avisol alabilirsiniz ve daldari , aspur verin bide kumu eksik etmeyin 👍

Üst Alt