• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı 3 gündür hareket etmiyor

cayspace

Yeni Üye
Merhaba, 3 gün önce fotoğrafta görmüş olduğunuz yavru oğlanı sahiplendim anneden yeni ayrılmış sanırım. ilk gün falan hareket etmemesi ya da yem yememesi normal biliyorum. 3 gün oldu ele falan geliyor, ama ne kafeste ne de dışarıda hareket etmiyor hep olduğu yerde duruyor yem falan da doğru düzgün yemedi, çok az dal darı kemirttirebildim 1-2 parça da yem tohumlarından yedi. Hareket etmesinde veya uçmasında sorun yok uçmayı ve konmayı yeni yeni öğreniyoruz. Hiç hareket etmemesi kafama takıldı neden hiç hareket etmiyor? bir de sadece kuş sesi açınca ötüyor.1773401025423.png

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, 3 gün önce fotoğrafta görmüş olduğunuz yavru oğlanı sahiplendim anneden yeni ayrılmış sanırım. ilk gün falan hareket etmemesi ya da yem yememesi normal biliyorum. 3 gün oldu ele falan geliyor, ama ne kafeste ne de dışarıda hareket etmiyor hep olduğu yerde duruyor yem falan da doğru düzgün yemedi, çok az dal darı kemirttirebildim 1-2 parça da yem tohumlarından yedi. Hareket etmesinde veya uçmasında sorun yok uçmayı ve konmayı yeni yeni öğreniyoruz. Hiç hareket etmemesi kafama takıldı neden hiç hareket etmiyor? bir de sadece kuş sesi açınca ötüyor.Ekli dosyayı görüntüle 102852
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir erkek 🥰🤲bol bol sevin kendini güvende hissetsin, yemi kafes zeminine bir kap içinde bırakın, kap dolu olsun, Gardenmix yavru muhabbet kuşu yemi alın
Yakınına su koyun tüneği en alt tele ve iisuyu oraya takın
Su içmezse çay kaşığı yada şiringa ile verin alışsın

Ekli dosyalar

cayspace

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir erkek 🥰🤲bol bol sevin kendini güvende hissetsin, yemi kafes zeminine bir kap içinde bırakın, kap dolu olsun, Gardenmix yavru muhabbet kuşu yemi alın
Yakınına su koyun tüneği en alt tele ve iisuyu oraya takın
Su içmezse çay kaşığı yada şiringa ile verin alışsın
teşekkürler cevabınız için. kafes şuan bu şekilde, kalamar kemiği ve kum henüz koymadım şu aşamada kalabalık etmesin diye. zemine de bu şekilde yem koydum ama ona da hiç yanaşmadı.1773403033231.png1773403049793.png

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba demek ki sakin bir karakter olacak. Maşallah diyelim 🌸 Demet abla gerekeni söylemiş.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
teşekkürler cevabınız için. kafes şuan bu şekilde, kalamar kemiği ve kum henüz koymadım şu aşamada kalabalık etmesin diye. zemine de bu şekilde yem koydum ama ona da hiç yanaşmadı.Ekli dosyayı görüntüle 102855Ekli dosyayı görüntüle 102856
Acıksın mutlaka yer🥰, yemese dışkılayamaz😊
Bağışıklık sistemi güçlü ve tüy yapısı gelişimi iyi olması için de:
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Rutin olarak verilmelidir
Petshoptan alınan vitaminler inanın fayda etmez
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan Bölünmüş olarak temin edebilirsiniz 😊🤲
Sağlıklı mutlu büyüsün inşallah 🥰

cayspace

Yeni Üye
@Demet bükay @Aslı Ö. ayın 19unda 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkacağım. bu kuşu kendi odamda bakıyorum günün neredeyse tamamında beraberiz. şehir dışına çıktığımda kafesi salona bıraksam onun için sıkıntı olur mu ortam değişikliği gibi bir etki yaşar mı? salonda annem babamla birlikte olur özellikle akşamları. yoksa benim odamda dursun arada annem mi yanına uğrasın? dediğim gibi 3 gün önce sahiplendim, evin diğer odalarına alıştırmak için çok mu erken yoksa bir sorun olmaz mı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay @Aslı Ö. ayın 19unda 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkacağım. bu kuşu kendi odamda bakıyorum günün neredeyse tamamında beraberiz. şehir dışına çıktığımda kafesi salona bıraksam onun için sıkıntı olur mu ortam değişikliği gibi bir etki yaşar mı? salonda annem babamla birlikte olur özellikle akşamları. yoksa benim odamda dursun arada annem mi yanına uğrasın? dediğim gibi 3 gün önce sahiplendim, evin diğer odalarına alıştırmak için çok mu erken yoksa bir sorun olmaz mı?
Merhaba aile yanında olursa daha iyi olur, salona alabilirsiniz yalnız kalmasın😊🤲

Üst Alt