• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! 3 aylik sultan papaganim sulu hapsiriyor

blabla

Yeni Üye
1 ay once yavru sultan papagani aldim el besleme geldiginden beri hapsiriyor ve son 2 haftadir sulu hapsiriyor bugun de burun deliginde sivi gordum ceresi de biraz islakti seffaf renkteydi diskisi enerjsii yemesi falan her sey yerinde hic bir problemi yok ama bugun o siviyi gorunce biraz korktum daha once kekik demleyip vermistim formda gormustum lutfen yardim edin kusum hasta falan mi olmus

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
1 ay once yavru sultan papagani aldim el besleme geldiginden beri hapsiriyor ve son 2 haftadir sulu hapsiriyor bugun de burun deliginde sivi gordum ceresi de biraz islakti seffaf renkteydi diskisi enerjsii yemesi falan her sey yerinde hic bir problemi yok ama bugun o siviyi gorunce biraz korktum daha once kekik demleyip vermistim formda gormustum lutfen yardim edin kusum hasta falan mi olmus
Merhaba, video görebilir miyiz? Ve dıskı resmi. Kaç gün kekik verdınız

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kekik 1 kere verdim 15 gunde 1 veriliyormus yine verecegim kekikten hapsirirken mi video istediniz anlamamadim ama kusun resmini ve diskisini paylastim
Kekik spreyle ne yaparsanız geçer bence ama bır tunekte video görelim

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kuyruk sallanmasi icin mi tunekte video kuyrugu tunekteyken dusuk duruyo cok hafif sallaniyor en kisa surede videosunu atacagim ciddi bir mesele mi peki pek anlayamadim da
Görmek lazım bir bakım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
spreyi direkt burnuna mi sikacagim ben sulugna koymustum daha once
Merhaba suluğuna da su ile beraber katın kekik çayını
Burun deliklerine sürün ve sprey yapabilirsiniz 2 gün ara ile

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, spreyi direkt olarak burnuna sıkmayacaksınız, sprey şişesini biraz uzaktan burnuna doğru sıkacaksınız yanlış anlaşılmasın🙏🏾 burun nemlenecek spreyleme ile biraz uzaktan :) sulukta da içebilir, ceresine de sürebilir, spreyleme de yapabilirsiniz 🙏🏾

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Bulunduğu ortamın soğuk olmamasına da dikkat edin lütfen🙏🏾

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye

Makalede yazan vitaminleri de temin etmenizi öneririm eğer sahip değilseniz, rutin olarak kullanmanız iyi olur, kullanım şekilleri makale de yazar🙏🏾 bu ürünler en etkili vitaminlerdir ve profesyonellerdir, @mamaist sitesinden orjinal şekilde ulaşabilirsiniz. Ürünler Alman ürünüdür, kolayca bulunmaz. Trendyol gibi sitelerde sahteciliği çok malesef, ama ben Mamaistten temin ediyorum🙏🏾 ayrıca bölünmüş şekilde cam şişelerde gönderim sağlanıyor

Üst Alt