• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

3 aylık muhabbet kuşu yavru yem mi almalıyım

mehmet572

Yeni Üye
3 aylık muhabbet kuşum var. Bugüne kadar yavrular için olan yemden veriyordum. Büyük yetişkinler için olan yeme ne zaman başlamalıyım acaba

Eylül

Yasaklı
Rica ederim, hoş geldiniz bu arada

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz 😊
Eylül gerekeni söylemiş başka sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz iyi forumlar dilerim 👍

mehmet572

Yeni Üye
Yardımcı olabilir misiniz acaba kuşumun cinsiyeti nedir?
Ben petshoptan aldığımda ayağında mantar vardı. Eczaneden aldığım troysd kremi ile sorunu çözdük. Sağlık sorunu kalmadı çok şükür gayet iyi. Fotoğrafa bakarak tüyleri normal mi? Bir de banyo yaptırdığımızda kurulamamız gerekiyor mu?

Eylül

Yasaklı
Cinsiyetten pek anlamam fakat erkek sanırım. Banyo yaptıklarında sıcak bir odaya alıyorum ben, kendileri kurulanıyorlar.

Tarık

Aktif Üye
Yardımcı olabilir misiniz acaba kuşumun cinsiyeti nedir?
Ben petshoptan aldığımda ayağında mantar vardı. Eczaneden aldığım troysd kremi ile sorunu çözdük. Sağlık sorunu kalmadı çok şükür gayet iyi. Fotoğrafa bakarak tüyleri normal mi? Bir de banyo yaptırdığımızda kurulamamız gerekiyor mu?
Banyoyu sıcak bir yerde yapması lazım. Biraz bulanık bir fotoğraf ama erkek gibi gördüğüm kadarıyla.

Üst Alt