• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

3.5 Aylık Kuyruk Çıkmıyor

Emretr1453

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 3.5 aylık sultan var bende yemleri falan olabildiğince kaliteli alıyorum suyunu falan arıtma dan veririm. Vitamini falan hepsi var yemlerini haftada 2 gün cimlendirip veriyorum. Ama kuyruk yok kuşta 🤣 döktü 2 tel tüy kaldı bir dahada gelmedi fotoğraflar ek'tedir.

Ekli dosyalar

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Uçuş tüyleri var gibi sırtından bir foto atar mısınız

Kaju

Yeni Üye
Benim kuşum 2 aylık daha kuyruğu çıkmadı 2 tüy çıkmıştı onunda yanındaki arkadaşı kopardı.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bence b vitamini kullanın düzelir. Tüy hastalığına benzetemedim. Birde kuyrukta kırık tüyler varsa onları kendiniz çekin. İlk tüy dökümünden sonra düzene girer diye düşünüyorum. B vitamini olarak bt amin forteyi tavsiye ederim.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Benimkini 3 aylıkken almıştım ben kuyruk yok denecek kadar azdı 1 aydan fazla sürmüştür kuyruğun tamamlanması!

Emretr1453

Yeni Üye
Desteğiniz için teşekkür ederim. Gervit w multivitamin bunu kullanabilir miyim takviye vitamin olarak.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuyruğu çek dipte kalmış ve ura sebep olacak kuyruk kökleri vardır içi siyah katran gibi olur onları çek batikonla terramycin kremle pansuman edip b vitamini ver düzelir insllah

Üst Alt