• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2yaşında dişi muhabbet kuşum var yaklaşık bir hafta önce evimize bir yavru ördek aldık sanırım onu kıskandı ve zayıfladı yardım edermisiniz ne yapabil

Miya

Yeni Üye
2yaşında dişi muhabbet kuşum var yaklaşık bir hafta önce evimize bir yavru ördek aldık sanırım onu kıskandı ve zayıfladı yardım edermisiniz ne yapabil

yao ako

Paylaşımcı
Kuşun dışkılarını atar mısınız?

Semihzz123

Tutkulu
Kuşun fotoğrafını at, mümkünse odalarını ayır. Sana alışmadan kiskanirmi bilmiyorum ama petshoptan ev ortamına geldiği için strese girmiş olabilir bi fotoğraflarını atın bakalım.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye

Semihzz123

Tutkulu
Kardeşim o kıskançlıktan değildir o kafes ne öyle yılda bir ki değiştiriyorsunuz altını. Hayvana temiz bakın bakteriyel enfeksiyonel mantar salmonella e coli kuruma cirit atar o kafeste. Dikkat edin
Bende katılıyorum sirkeli su ile iyi bir şekilde temizlenmesi gerekir ben kafesin tabanina 3 tane peçete koyarım her gün temizlerim kafeside haftada 1 sirke ile temizlerim

Emreoz

Aktif Üye
2 kuşum var ayrı kafeslerde. Kafeslerinin tavasını her gün akşam sabunla sıcak suyla yıkarım suluklarını dezenfekte ederim. Buna rağmen birinin ayağı mantar oldu gerçi ayağını suya sokuyordu sürekli, kanarya suluğu takıyorum artık- böyle bir kafesi düşünemiyorum :eek: