• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! 29 günlük yavru muhabbet kuşu

darwin

Aktif Üye
Kuş bi anda böyle yapmaya başladı kriz sanki yardımcı olabilir misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba korkutacak bir şey mi oldu ve sürekli böyle mi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
sabit bi süresi yok elimizde uyuyana kadar kısa kısa nöbetler geçiriyordu aynı böyle elimizde 10 dakika uyudu tetikledi ve hep sersemlemis gibi
Elinizde b vitamini varsa ağzına bir damla damlatın ve kanatlı uzmanına götürün mutlaka bir rahatsızlığı var bu bebişin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar neden yuvada değil. Bu kuş 29 günlük olamaz. Ya daha küçük yada iyi beslenmemiş gelişimi geri.

darwin

Aktif Üye
Bakım şartları, anne ve babada da enfeksiyon olabilir susuz kalmış olabilir bir sürü sebep olabilir anne baba besliyor mu yoksa siz mi besliyorsunuz
Anne baba besliyor hemde hayvan gibi diğeri daha da zayıf kaldı ve hayvan düzeldi gibi annesi beslemek için diğerine gidince gagasına yapışıp diğerinin üzerine atladı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Anne baba besliyor hemde hayvan gibi diğeri daha da zayıf kaldı ve hayvan düzeldi gibi annesi beslemek için diğerine gidince gagasına yapışıp diğerinin üzerine atladı
O zaman aç kalıyor olabilir tabi susuz da kalıyor olabilir dikkatli olun derim bir de anne babanın dışkı görsellerini atabilir misiniz?

darwin

Aktif Üye
O zaman aç kalıyor olabilir tabi susuz da kalıyor olabilir dikkatli olun derim bir de anne babanın dışkı görsellerini atabilir misiniz?
Bi kaç saattir yoktu yine başladı şuanda bağırışına geldim atıyorum kafesteki dışkıları malesef yuvalığı kabul etmediği için yavrularınkiyle karışık

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bi kaç saattir yoktu yine başladı şuanda bağırışına geldim atıyorum kafesteki dışkıları malesef yuvalığı kabul etmediği için yavrularınkiyle karışık
Kursak dolu mu?

Üst Alt