• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

20 günlük yavru kuşta Solunum Sıkıntısı

Ahmed

Müdavim
Ahmed hocam, Taha hocam tavsiyeleriniz ve cevaplarınız çin çok eşekkür ederim. Ben Şehmus hocanın da dediği gibi şimdilik anne babaya bağışıklığı güçlendirici bişey başlayayım. zannedersem evde biraz Pantonic kalmıştı, olmazsa anne babaya birkaç gün onu vereyim. İnşallah Rabbim hasta yavruyu yeme düşmeye ulaştırırsa o zaman da Sehmus hocanın dediği gibi Vitaform temin edip o ilacı yavruya uygularım inşallah. Herşeyin hayırlısı diyelim.
En mantıklısı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar sağolsun gerekeni söylemiş ben ilk başta Yavru ayrı sandım o yüzden öyle yazmıştim..ama şuan sadece vitamin ve probiyotik destekleyin bide günlük taze mama verin bağışıklık sistemini güçlendirir..sonra yeme düşünce tekrarlarsa vitaform kullanın bir haftada iyileşmez ise daha etkili bir ilaç öneririz 👍

Tolstoyevski

Yeni Üye
Arkadaşlar sağolsun gerekeni söylemiş ben ilk başta Yavru ayrı sandım o yüzden öyle yazmıştim..ama şuan sadece vitamin ve probiyotik destekleyin bide günlük taze mama verin bağışıklık sistemini güçlendirir..sonra yeme düşünce tekrarlarsa vitaform kullanın bir haftada iyileşmez ise daha etkili bir ilaç öneririz 👍
Eyvallah Şehmus hocam, anne babanın suyuna Pantonic başladım, mama da zaten evde olduğum günler yapıp vermeye çalışıyorum, sağolasın, teşekkür ettim hocam.

Üst Alt