Tolstoyevski
Yeni Üye
Arkadaşlar selamlar. Henüz 20 günlük olan yavru bir kuşumda 1 haftadan beridir önce geceleri duymaya başladığım şuan ise artık gündüzleri de rahatça duyulan nefes hırıltısı beni CRD den şüphelendiriyor. Zavallı yavrucak gündüzü geçtim geceleri bile bu hırıltı yüzünden uyuyamıyor. Yavrucağın hırıltısı beni de geceleri uyutmuyor çok üzüyor bu durum beni. Daha önce 3 aylık bir kuşumu da bu solunum hırıltısından (muhtemelen CRD) kaybetmiştim. Anlayamadığım husus yuvalikta 6 yavru var, diğerlerinde değil de sadece bunda olması neyle açıklanabilir ? (bu arada bu hasta yavru kardeşlerinin en büyüğü)
Bir de henüz 2 haftalık kuşta nasıl olur da CRD (ya da solunum sıkıntısı, hırıltılı nefes diyeyim) hastalığı olur, anlam veremiyorum? { elimde Peradoks 100 ml ilacı vardı, kaybettiğim kuş için veteriner yazmıştı zamanında. Şuan o ilacı bu hasta yavrunun anne babasının suluğundan içme suyundan vermeye başladım bugün. Belki anne baba yavruyu beslerken ilaç bi şekilde hasta yavruya da etki eder diye düşündüm. Başka yapabileceğim ne var bilmiyorum? Ayrıca Peradoks 100 ml ilacı için düşünceniz nedir, daha önceden bu ilacı kullanan tecrübe eden arkadaşlar varsa ne tavsiye eder ?
Bir de henüz 2 haftalık kuşta nasıl olur da CRD (ya da solunum sıkıntısı, hırıltılı nefes diyeyim) hastalığı olur, anlam veremiyorum? { elimde Peradoks 100 ml ilacı vardı, kaybettiğim kuş için veteriner yazmıştı zamanında. Şuan o ilacı bu hasta yavrunun anne babasının suluğundan içme suyundan vermeye başladım bugün. Belki anne baba yavruyu beslerken ilaç bi şekilde hasta yavruya da etki eder diye düşündüm. Başka yapabileceğim ne var bilmiyorum? Ayrıca Peradoks 100 ml ilacı için düşünceniz nedir, daha önceden bu ilacı kullanan tecrübe eden arkadaşlar varsa ne tavsiye eder ?