• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2. Yumurta

Tunahan

Aktif Üye
Günaydın hayırlı cumalar yeşil olan disi kuşum 28 temmuz da 1. Yumurtayı çıkarttı 2. yumurtası görünüyor ama daha yumurtlamadi nezaman gelir 2.yumurtasi

Bahar Y.

Müdavim
Bugün yumurtlar diye düşünüyorum çünkü bu açıdan bile belli oluyor yumurta, bugün veya yarın sabah yumurtlar bence, ilk yumurtaya oturmaya başladı mı

Tunahan

Aktif Üye
Bugün yumurtlar diye düşünüyorum çünkü bu açıdan bile belli oluyor yumurta, bugün veya yarın sabah yumurtlar bence, ilk yumurtaya oturmaya başladı mı
İnşallah yumurtlar ya yoksa ben strese giriyorum bisey mi oldu mu acaba diye. İlk yumurtanın yeri değişmiş ortaya çekmiş ama yatmıyor galiba bi kac defa yuvalikta gördüm içine girmiş

Bahar Y.

Müdavim
İnşallah yumurtlar ya yoksa ben strese giriyorum bisey mi oldu mu acaba diye. İlk yumurtanın yeri değişmiş ortaya çekmiş ama yatmıyor galiba bi kac defa yuvalikta gördüm içine girmiş
2 günde 1 yumurtlama oluyor genelde, kuştan kuşa değişim gösterip 3 günede çıkabiliyor stres yapmayın, 4 5 gün geçmemiş sonuçta :)

Bahar Y.

Müdavim
Ya ilk defa yumurta geldi aylardır bekliyorum heyecan basıyor biraz 😀 diğer çift kuşum da ciflesti 1 ayı geçti ondan tık yok
Erkek kuşun popo kısmındaki tüyleri kesip deneyin birde, tahmin edebiliyorum bende hiç yavru almadım çift kuşum var gebelik durumu olursa çok heyecanlanırım eminim ki :D

Tunahan

Aktif Üye
Erkek kuşun popo kısmındaki tüyleri kesip deneyin birde, tahmin edebiliyorum bende hiç yavru almadım çift kuşum var gebelik durumu olursa çok heyecanlanırım eminim ki :D
Onuda deneyecem tüylerini kesip inşallah sizinde kuşların gebelik dönemi gelir sezon yaklaşıyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Onuda deneyecem tüylerini kesip inşallah sizinde kuşların gebelik dönemi gelir sezon yaklaşıyor
Kuşlarınız normalse tüy jesmenize gerek yok. E vitamini kullanın. Sıcak havalardan dolayı biraz daha beklemeniz iyi olur

Semihzz123

Tutkulu
Günaydın hayırlı cumalar yeşil olan disi kuşum 28 temmuz da 1. Yumurtayı çıkarttı 2. yumurtası görünüyor ama daha yumurtlamadi nezaman gelir 2.yumurtasi
Muhabbet kuşları 2 gün ara ile yumurtlar ve 18 gün sonra yumurtadan çıkar. not defterine yumurtanın tarihini yazarsanız takibi daha kolay olur.

Tunahan

Aktif Üye
Muhabbet kuşları 2 gün ara ile yumurtlar ve 18 gün sonra yumurtadan çıkar. not defterine yumurtanın tarihini yazarsanız takibi daha kolay olur.
3. Gün oldu hala çıkarmadı 1. Yumurtayı diğer çiftin altına koysam ise yarar mı diğer çiftin 6 tane yumurtası var

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Diğer çifte 6 yumurta var bitti galiba başka yumurta gelmez gibi
Diyelim ki koydun oldu 7 yumurta sence bu zamanda 7 yavru çıksa bakabilecekler mi guveniyor musun onlara? Bence 1 tane yumurta yapan yuvada kalsin eğer alırsan devamı gelecekse de gelmez

Tunahan

Aktif Üye
Diyelim ki koydun oldu 7 yumurta sence bu zamanda 7 yavru çıksa bakabilecekler mi guveniyor musun onlara? Bence 1 tane yumurta yapan yuvada kalsin eğer alırsan devamı gelecekse de gelmez
Bakabilir yumurtalarını hiç bırakmıyorlar ama diğer kuşun yumurtası bozulmaz mi 5. Gün oldu üstüne yatmıyor eve gidince bi resim daha atacam bide öyle bakın