• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 yavru muhabbet kuşu eğitilir mi

İlker Göktürk

Paylaşımcı
Herkese merhaba arkadaşlar şuanda bende 2,5 aylık bı yavru erkek muhabbet kuşu var elime falan alışık bu aralar konuşmayada çalışıyor. Benim sorum ben öğrenci biriyim hafta içi çoğu zaman okuldayım kuşumun yanına bir dişi alsam benden soğur mu yada ikiside eğitilebilir mi ?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba arkadaşlar şuanda bende 2,5 aylık bı yavru erkek muhabbet kuşu var elime falan alışık bu aralar konuşmayada çalışıyor. Benim sorum ben öğrenci biriyim hafta içi çoğu zaman okuldayım kuşumun yanına bir dişi alsam benden soğur mu yada ikiside eğitilebilir mi ?
karaktere bağlı bir durum eğer yeni gelecek dişiyle birlikte ikisinide kendine iyice alıştırırsan bence sorun olmaz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet karaktere bağlı ama eğitmek istiyorsanız eğer ayrı ayrı odalarda seslerini bile duymasalar iyi olur o şekilde eğitebilirsiniz. Fakat yanına dişi alırsanız erkeğin sizden soğuması büyük ihtimal. Kendi cinsinden biriyle ilgilenmesi daha büyük olası. Benim fikrim bu şekilde.

Üst Alt