• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme 2 yaşında dişi kızgın muhabbet kuşu

Melikçelik

Aktif Üye
2 yaşında, dişi muhabbet kuşum var. Şu an kızgınlık (çiftleşme) döneminde.
Yem yemesi, hareketi ve genel keyfi yerinde, aktif bir kuştur.Babacık cicikuş aşkım boncuk gibi kelimeler söyleyebiliyor.
Zaman zaman hapşırma / hırıltı gibi solunum hassasiyeti olduğu için,
daha iyi ilgilenebilecek ve gerektiğinde veterinere götürebilecek birine vermek istiyorum.Köyde yaşadığım için imkanlar kısıtlı vicdanen vermekte istemiyorum ama artık bakmakta zorlanıyorum benden daha iyi bakabilecek biri ve şehir merkezinde yaşayan olursa daha iyi olur kuş için ve alan için.
📍 Sadece Kahramanmaraş merkezde yaşayan
📍 Kuş bakımı konusunda bilgili ve ilgili
📍 Daha önce kuş bakmış
📍 Mümkünse uygun şartlarda eş alabilecek
kişilere sahiplendirilecektir.
❗ Rastgele verilmeyecek, gerçekten ilgilenecek kişiye verilecektir.

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba siz kuşu kimseye sahiplendirmeyin. Uzun süredir bu çocuk için mücadele ediyorsunuz. Siz de uygun görürseniz a dan z ye kadar kuşun veteriner masraflarını karşılamak istiyorum. Yeterki bulunduğunuz yerde kanatlı uzmanı bulun.

limelia

Yeni Üye
Merhaba iyi günler.Maraş merkezde yaşıyorum ama sahiplenmek için yazmadım.Sahiplendirdiğiniz kişi kuşa sizin gibi bakamayabilir , üretim amaçlı sahiplenebilir, yemine suyuna kafes temizliğine sizin gibi özen göstermeyebilir. Maraş merkezde sizin için bütün veterinerlerin yorumlarına, yorum sayısı fazla olan veteriner değiştirip başka veteriner yorum yapmış mı diye baktım.Sadece 1 veteriner de kuş yorumu gördüm 1 tane.Başkada kuş yorumu yoktu.Biri engelli kuş sahiplenmek istiyordu ama o da öğrenci masrafları karşılamayabilir. Bence sahiplendirmeyin o size alışık. 4 günlüğüne kuşu olan komşuya bırakmak durumunda kalmıştık geldiğimizde yem yememiş,zayıflamış , aşırı sinirli kafesinden çıkmayı reddetti bir süre.Ortam değişikliği insan değişikliği sitres yapabilir.Rahatsızlığı olan bir kuşun en iyi hissettiği yer ailesi bildiği yerdir.

Melikçelik

Aktif Üye
Merhaba siz kuşu kimseye sahiplendirmeyin. Uzun süredir bu çocuk için mücadele ediyorsunuz. Siz de uygun görürseniz a dan z ye kadar kuşun veteriner masraflarını karşılamak istiyorum. Yeterki bulunduğunuz yerde kanatlı uzmanı bulun.
Hocam çok teşekkür ederim ama ben yoruldum biraz sürekli stres oluyorum sağlıklı olsada bi sıkıntı varmı diye sürekli diken üstünde oluyorum bide köyde yaşayınca evin ısınma durumu köyün bağlı olduğu ilçede kanatlı vet olmaması böyle şeyler var ve kuşla sadece ben ilgileniyorum ailemdekiler ilgilenmiyor ama onlar aldı kuşu eve , almayın dememe rağmen; ilgilenmeseler bile diyorum kuşu hava akımında bırakmayın camı açmayın veya kaloriferin üstüne çamaşır asmayın gibi gibi ama onlar dinlemiyor beni hem sahiplendirmek istemiyorlar hem de ilgi alaka dikkat etmiyorlar

Melikçelik

Aktif Üye
Merhaba iyi günler.Maraş merkezde yaşıyorum ama sahiplenmek için yazmadım.Sahiplendirdiğiniz kişi kuşa sizin gibi bakamayabilir , üretim amaçlı sahiplenebilir, yemine suyuna kafes temizliğine sizin gibi özen göstermeyebilir. Maraş merkezde sizin için bütün veterinerlerin yorumlarına, yorum sayısı fazla olan veteriner değiştirip başka veteriner yorum yapmış mı diye baktım.Sadece 1 veteriner de kuş yorumu gördüm 1 tane.Başkada kuş yorumu yoktu.Biri engelli kuş sahiplenmek istiyordu ama o da öğrenci masrafları karşılamayabilir. Bence sahiplendirmeyin o size alışık. 4 günlüğüne kuşu olan komşuya bırakmak durumunda kalmıştık geldiğimizde yem yememiş,zayıflamış , aşırı sinirli kafesinden çıkmayı reddetti bir süre.Ortam değişikliği insan değişikliği sitres yapabilir.Rahatsızlığı olan bir kuşun en iyi hissettiği yer ailesi bildiği yerdir.
Söylediklerinde haklısın katılıyorum sonuna kadar açıkçası şuan bilmiyorum ne yapacağımı inanır mısınız kafaya takmaktan bazen uykum kaçıyor yatağa geçtiğimde

Üst Alt