• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! 2 Tane Sultan Papağanı Acıl Yardım

SoNaT

Aktif Üye
PAKİZEyi hatırlarsınız belki tüy sorunu vardi. Pakize iyileşmişti.Şimdi 2 tane Sultan papağanı aldim.İkisinde de problemler var. Video da göreceksiniz
WHITE FACE tek sorun tüy sorunu ona çözebilirim

SARI PAPAĞANIN sorunları çok Kanatları düşük
Sağ ayak parmağında incinme var. Gagası hafif eğri bu çok problem degil.
İkisininde cınsıyetini de bilmiyorum

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun, melodik ötüş varsa erkek demektir ayrıca sırtında yani popo bölgesinde çıkıntı varsa o şekilde de dişi olduğunu anlayabilirsiniz:)

kuçi

Aktif Üye
Geçmiş olsun, melodik ötüş varsa erkek demektir ayrıca sırtında yani popo bölgesinde çıkıntı varsa o şekilde de dişi olduğunu anlayabilirsiniz:)
tam olarak neresindeki cikintidan cinsiyet anlasiliyor hocam gorselle gosterebilir misiniz?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, tüy hastası olma ihtimaline karşı wf kuş ile pied kuşu ayıralım. Wf kuşunuz erkek, pied için ötüşe, davranışlara bakmak lazım. Kafesi değiştirin lütfen. Kubbe kafeste kuş bakılmaz, papağan hiç bakılmaz. Kuşları ayırdıktan sonra temiz peçete üzerine yeni yapılmış birden fazla dışkı fotoğrafı atın bakalım. İncinme dediğiniz nedir? Fotoğrafını görebilir miyiz?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Rica ederim yalnız belirtmeyi unuttum pardon , bu şekilde duruş her zaman dişi olduğu anlamında değil bazenleri tedirgin veya korkma durumlarında da gözlemlenebilir, her zaman böyle duruyorsa dişi diyebiliriz diğer yöntem olarak kanat altına bakılarak belirlenir:)

kuçi

Aktif Üye
Rica ederim yalnız belirtmeyi unuttum pardon , bu şekilde duruş her zaman dişi olduğu anlamında değil bazenleri tedirgin veya korkma durumlarında da gözlemlenebilir, her zaman böyle duruyorsa dişi diyebiliriz diğer yöntem olarak kanat altına bakılarak belirlenir:)
sultanlarda cinsiyet belirleme kriz ya 😀

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
sultanlarda cinsiyet belirleme kriz ya 😀
Muhabbetlere göre evet zor çünkü cere renginden anlaşılmıyor 😅 benimkiler ikisi de kur ötüşu yapıyor belkide dişi zannettiğim erkek olabilir 😬

SoNaT

Aktif Üye
Kuşu veterine götürdüm. Ikı kanatı da kırılmiş ve kaynamiş parmağıda aynı şekilde kırılmiş ve kaynamiş.Nasıl kırdılar kaynaya kadar neden ılgılendıler anlamıyorum. Bundan sonra böyle yaşayacak malasef

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kuşu veterine götürdüm. Ikı kanatı da kırılmiş ve kaynamiş parmağıda aynı şekilde kırılmiş ve kaynamiş.Nasıl kırdılar kaynaya kadar neden ılgılendıler anlamıyorum. Bundan sonra böyle yaşayacak malasef
Bunu duyduğuma çok üzüldüm 😔 başına gelmeyen kalmamış yavrunun, bundan sonra sizinle iyi bir hayat yaşar umarım

Üst Alt