Mehmet B. Paylaşımcı Katılım 18 Şub 2022 Mesajlar 305 Tepkime puanı 266 Puanları 63 Yaş 31 10 Nis 2022 #41 Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 10 Nis 2022 #42 Maşallah sağlıkla uzun yaşasınlar inşallah
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 10 Nis 2022 #43 Esraömer' Alıntı: Bende eşimden alıyorum harçlık o parayı harcamayıp hep eşime harcatıyorum eve bişeymi lazım alıver diyorum ki elimdeki para kalsın Genişletmek için tıkla ... Bana birini hatırlatıyor hep aynı misiniz valla ben şok
Esraömer' Alıntı: Bende eşimden alıyorum harçlık o parayı harcamayıp hep eşime harcatıyorum eve bişeymi lazım alıver diyorum ki elimdeki para kalsın Genişletmek için tıkla ... Bana birini hatırlatıyor hep aynı misiniz valla ben şok
Esraömer Paylaşımcı Katılım 18 Eki 2021 Mesajlar 377 Tepkime puanı 446 Puanları 63 Yaş 28 10 Nis 2022 #44 AcemiKuscu' Alıntı: Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah çok teşekkür ederim Bahar Y.' Alıntı: Maşallah sağlıkla uzun yaşasınlar inşallah Genişletmek için tıkla ... amin canım çok teşekkür ederim
AcemiKuscu' Alıntı: Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah çok teşekkür ederim Bahar Y.' Alıntı: Maşallah sağlıkla uzun yaşasınlar inşallah Genişletmek için tıkla ... amin canım çok teşekkür ederim
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 10 Nis 2022 #45 Esraömer' Alıntı: Evet canım geçen seferkileri hatırlarmısın bilmem hep beyaz dı bunlar tam anne kuzusu oldu sarı sarı darısı seninkilere inşallah Genişletmek için tıkla ... Yok canım o kadar eskide yoktum ben muhtemelen 2 ay oldu ben bu foruma taşınalı daha
Esraömer' Alıntı: Evet canım geçen seferkileri hatırlarmısın bilmem hep beyaz dı bunlar tam anne kuzusu oldu sarı sarı darısı seninkilere inşallah Genişletmek için tıkla ... Yok canım o kadar eskide yoktum ben muhtemelen 2 ay oldu ben bu foruma taşınalı daha
Esraömer Paylaşımcı Katılım 18 Eki 2021 Mesajlar 377 Tepkime puanı 446 Puanları 63 Yaş 28 10 Nis 2022 #46 Şehmus BAKIR' Alıntı: Bana birini hatırlatıyor hep aynı misiniz valla ben şok Genişletmek için tıkla ... Eee abi kadınların aklı hep aynı çalışıyor
Şehmus BAKIR' Alıntı: Bana birini hatırlatıyor hep aynı misiniz valla ben şok Genişletmek için tıkla ... Eee abi kadınların aklı hep aynı çalışıyor
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 10 Nis 2022 #47 Esraömer' Alıntı: Eee abi kadınların aklı hep aynı çalışıyor Genişletmek için tıkla ... +1 veriyorum
MaviMkusum Aktif Üye Katılım 4 Nis 2022 Mesajlar 160 Tepkime puanı 70 Puanları 28 10 Nis 2022 #48 Esraömer' Alıntı: Teşekkür ederim çok güzel duygu ananelik canım inşallah darısı sana inşallah eş alırsan kuşunun yanına Genişletmek için tıkla ... Sağol kuzum , almak da istiyorum ama kusumla birbirimize çok bağlıyız onun beni unutmasindan korkuyorum
Esraömer' Alıntı: Teşekkür ederim çok güzel duygu ananelik canım inşallah darısı sana inşallah eş alırsan kuşunun yanına Genişletmek için tıkla ... Sağol kuzum , almak da istiyorum ama kusumla birbirimize çok bağlıyız onun beni unutmasindan korkuyorum