• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 günlük yavru kuşlarım hala su içmedi veya bis uyurkenmi içiyor veya bir sorunumu var

arda trojen

Yeni Üye
Yavru kuşlarımı alalı 3 gün olacak hala su içmedielr veya biz uyurkenmi içiyorlar veya kuşlarda bir sorunmu var tecrübeli değilim çok

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ailemize hoş geldiniz :) Sizin bakmadığınız bir zamanda içiyorlardır, ürkek oldukları için fırsat kollarlar. Yoksa 3 gündür su içmeden sağlıklı kalmaları pek de mümkün olmazdı :)

arda trojen

Yeni Üye
Ailemize hoş geldiniz :) Sizin bakmadığınız bir zamanda içiyorlardır, ürkek oldukları için fırsat kollarlar. Yoksa 3 gündür su içmeden sağlıklı kalmaları pek de mümkün olmazdı :)
Evet haklısınız 3 günde yine baya alıştılar çok enerjikler sadece tecrübem olmadığı için sormak istedim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşlar zaten çok sürekli su içmezler yavruya kusmadıkları sürece nadir görürsünüz. Yem su ihtiyacını sabah saatlerinde karşılarlar genellikle eve yeni geldikleri zamanlarda 1 hafta içinde görürsünüz

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Zamanla su eksilince anlarsınız fotoğraf paylaşın bakalım bi bebişlere

alici0

Aktif Üye
Benim kuşta ilk hafta su içmemişti ,şimdi hergün ben yanındayken göreyim diye su içiyor :D

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Özellikle dışkılarını kontrol etmeniz gerek. Gerektiğinden katı dışkılıyorlar ise şırınga yardımıyla dikkatli olacak şekilde su içirebilirsiniz

Üst Alt