• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! 2 Gündür susmak bilmiyor. Ne derdi var inanın anlayamadım.

edomurcuk

Yeni Üye
Merhaba. Sultan papağanım 2 gündür ekteki videodaki şekilde sürekli 3 saniyede bir ötüyor. Ne problemi var inanın anlayamadım. Kendisine de üzülüyorum. Çalışma odamda bütün gün birlikteyiz. Ama bu sesten ben de çalışamıyorum. Nesi var bir türlü anlayamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır acaba? Ben odadan çıkınca ortalığı yıkıyor. Çığlık çığlığa bağırıyor. Ayrıca odadayken de sürekli, neredeyse hiç durmadan videodaki şekilde ötüyor.
Kendisi dişi ve 1,5 yaşında.

Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Ötme videosu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu miniğin tüyleri neden bu halde? Herhangi bir takviye veriyor musunuz? Kanatlar da düşmüş kuyruğu yandan video ekleyebilir misiniz

edomurcuk

Yeni Üye
Merhabalar tekrar. Maalesef 2 ay kadar önce veteriner görünümlü, ama olmayan biri kırmıştı kanadını. Bu konuda da sağolun sizlerden destek almıştım.
Sultan papağanım kandı kırık

O günden sonra maalesef eskisi gibi olmayacağı konusunda tedavi eden başka bir veteriner uyarmıştı beni. Tüyler için de kısa bir süre önce vitamin takviyelerine başladık. Kısa bir süre olsa da biraz olsun bir düzelme oldu tüylerde. Ama daha çok yeni.

Diğer açılardan videosu

Not: Bu arada belirtmeyi unuttum. Akşam olunca kesiliyor ötmesi. Yine ara ara yapıyor ama gündüz olduğu gibi kesintisiz değil.

Teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar tekrar. Maalesef 2 ay kadar önce veteriner görünümlü, ama olmayan biri kırmıştı kanadını. Bu konuda da sağolun sizlerden destek almıştım.
Sultan papağanım kandı kırık

O günden sonra maalesef eskisi gibi olmayacağı konusunda tedavi eden başka bir veteriner uyarmıştı beni. Tüyler için de kısa bir süre önce vitamin takviyelerine başladık. Kısa bir süre olsa da biraz olsun bir düzelme oldu tüylerde. Ama daha çok yeni.

Diğer açılardan videosu

Not: Bu arada belirtmeyi unuttum. Akşam olunca kesiliyor ötmesi. Yine ara ara yapıyor ama gündüz olduğu gibi kesintisiz değil.

Teşekkürler.
Merhaba aynı şekilde oğlumda ötüyor, akşam sessizleşiyor
Sıcaktan olduğunu düşünüyorum
Fıs fıs yapıyorum serinliyor🥰🤲 kanatları açık zaten bunalmış bol bol fıs fıs yapın rahatlasın

Üst Alt