• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2.dozumuzu yaptık

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
100 ml suluga 6 damla attım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
5 damla lakin türk aklı buda benim için diyerek attım zaten tam dolu degil suluk 100de 75

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
50 ml suluga 5 damla ve suyunda 12 saat kalması yeterlidir ben şöyle yapıyorum gece ışıkları kapatmadan sularını alıyorum sabah erkenden gerwitli veriyorum akşam geldiğimde değiştiriyorum zamanımla ilgili böyle yapıyorum zamanı çok olan gün içinde iki saat önceden sularını alıp iki saat sonra vitaminli verirse yine hemen içerler böylece 8 saat sonra suyu tazeleyebilirler amaç kuşa bir kez de olsa içirmektir

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
50 ml suluga 5 damla ve suyunda 12 saat kalması yeterlidir ben şöyle yapıyorum gece ışıkları kapatmadan sularını alıyorum sabah erkenden gerwitli veriyorum akşam geldiğimde değiştiriyorum zamanımla ilgili böyle yapıyorum zamanı çok olan gün içinde iki saat önceden sularını alıp iki saat sonra vitaminli verirse yine hemen içerler böylece 8 saat sonra suyu tazeleyebilirler amaç kuşa bir kez de olsa içirmektir
Yine Şehmus hoca, yine öğretici bilgiler 😊
Teşekkür ederiz hocam 😁
Bi ara quiz falan yap geçemeyenlere ceza 😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
abi ben sabah kalkıp 5 6 gibi sulukları alıyorum 8 9 gibi vitaminli suyu veriyorum kana kana içiyorlar birde mamaist.com farkı ile taze olunca

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Suyunda bir gün kalsın dediğim herşey için şuna bir açıklık vereyim bir gün demek sadece gündüz manasındadır geceyi katmiyorim ki gece ışıkları kapanınca kuş kalkıp su içmez hele ilaçlı veya vitaminli ise hiç işi olmaz 😂

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Suyunda bir gün kalsın dediğim herşey için şuna bir açıklık vereyim bir gün demek sadece gündüz manasındadır geceyi katmiyorim ki gece ışıkları kapanınca kuş kalkıp su içmez hele ilaçlı veya vitaminli ise hiç işi olmaz 😂
abi gece verdigimde bana ışıgı neden açtın bizi uyandırdın bakışı atıyorlar hele bıcır hanım kafese yakşalınca gagasını uzatıyor ıstırmak için :)

Üst Alt